LISTA 20+: Bantningsprodukter Vi tittat närmare på (Dom Effektiva)

Är du ute efter bantningsprodukter? Här har vi tagit oss en närmare titt på dom bantningsprodukter som både finns och inte längre finns. Under åren så har det kommit och gått en massa olika produkter som sägs kunna hjälpa dig med att gå ner i vikt.

Så oavsett om du har gäddhäng du vill bli av med eller celluliter på magen så skall det enligt tillverkarna finns något för alla. Idag lever i en väldigt stressad tid där vi ska kunna hinna med allt, detta har gjort att vi alltmer har kommit efter med kost och träning, och vem kan döma oss att vi faktiskt lagt på oss några extra kärlekskilon runt magen? Nä precis, men det här har gjort att man gärna vill hitta några andra snabba vägar för att hitta tillbaka till sin form igen, och där är bantningspreparat en av dom vägarna.

Det finns en mängd olika ingredienser som är aktiva i dom olika preparaten. Det kan vara koffein som du hittar i kaffe, eller så kan det vara en stark krydda som chili som ökar din fettförbränning.

En annan sak är att dom flesta bantningspreparaten saknar recept och behöver inte ett läkarbesök för att ska kunna komma över.

Några orsaker som gör att folk vill prova bantningsprodukter som listas nedan.

Kosttilskott mot Ölmage

Celluliter på låren

Celluliter på armarna

Kosttilskott mot Dubbelhaka

Det finns såklart flertalet andra orsaker med, men oavsett anledning så söker vi alla efter den där lilla extra knuffen som gör att vi kan nå resultat med våran viktminskning.

LISTAN På Bantningsprodukter vi tittat närmare på:

 

Acomplia eller Rimonabant

Acomplia eller Rimonabant är ett läkemedel som motarbetar fetma och övervikt.

Allevo

Allevo är en måltidsersättnings metod, men Allévo har valt att dela in sina produkter i 3 st. olika faser för hur de ska användas och i vilken utsträckning

Alli

Alli är ett bantningspiller som säljs receptfritt på apoteket.

BioSoft CLA

BioSoft CLA påverkar kroppen så att kroppsfettet minskar och muskelmassan ökar, vilket innebär att vågen står stilla men att man ser skillnad på måttbandet.

Carb Blocker

Carb blocker är ett bantningsmedel som innehåller extrakt från vita bönor. Vilket är känt för att minska kroppens upptag utav kolhydrater ur maten.

Chili Capsicum

Chili Capsicum är ett bantningspiller som innehåller naturliga örter och frukter som hämmar din aptit, ökar din ämnesomsättning, förbränner kalorier och minskar kroppens volym och fettdepåer.

Corexin

Corexin är ett bantningsmedel som innehåller klorogensyra. Klorogensyran utvinns ur gröna kaffebönor och har en effekt att blodsockerpåslaget efter en måltid blir lägre.

Efedrin

Efedrin är även ett centralstimulerande medel som höjer kroppens blodtrycket, ökar pulsen, blockerar hungerskänslor och sömnkänslor och höjer din smärttröskel.

Glucosanol

Glucosanol är en medicinteknisk produkt för viktnedgång och som även används vid förebyggande och behandlande av fetma hos vuxna människor.

Helsingörspiller

Helsingörpiller är ett bantningspiller som ska bränna fett och dämpa din hunger.

Herbalife

Herbalife är en serie produkter som bygger på olika måltidsersättningar och som är en låg-fett princip s.k. LCD ( Low Calory Diet).

Lepigen X-strong

Lepigen X-strong är ett lämpligt bantningspreparat för dig som snabbt vill gå ner i vikt utan biverkningar. Lepigen X-strong dämpar din hunger, ökar din ämnesomsättning och ger extra energi.

Modifast

Modifast är en produkt för dig som vill gå ner i vikt. Modifast är en kostersättning och måltidsersättning som ersätter din vanliga kost och som ska säkerställa att din kropp får i sig all den näring som den behöver, samtidigt som energiintaget begränsas.

Naturdiet

Naturdiet är en produkt för dig som vill gå ner i vikt, behålla din nuvarande vikt eller bara hitta ett sätt att få i dig näring under en stressig dag som du inte har tid att sitta ner och äta en riktigt måltid.

Nushape

Nushape är ett bantningspiller som hindrar kroppen ifrån att ta upp kolhydrater. Men Nushape får sedan mitten utav 2009 inte säljas receptfritt utan är numera läkemedelsklassad.

Nutrilett

Nutrilett är en viktminskningsprodukt och Nutrilett har ett brett sortiment för både viktkontroll och för snabb viktminskning.

Nuvoryn

Nuvoryn är ett bantningspiller som bränner fett, förbättrar din metabolism, minskar din aptit och energihöjare.

Reducer

Reducer är ett kosttillskott för viktminskning, Reducer fungerar så att kroppens ämnesomsättning ökar och det förbränns mer av kroppsfettet.

Reductil

Reductil är ett receptbelagt bantningsläkemedel, som endast skrivs ut av en läkare till patienter som lider av fetma.

Removyl

Removyl är ett kosttillskott som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Removyl innehåller en rad olika oljor och örter och har egenskaper så som att vara vattendrivande, öka metabolismen och stimulera din matsmältning.

Super Slim

Super Slim är ett viktminskningsmedel som dämpar din aptit, tar bort ditt sötsug och ska boosta fettförbränningen.

Synerlin

Synerlin är ett bantningspreparat som bränner fett och precis som många andra fettförbrännare så är Synerlin både ett uppiggande och aptitdämpande preparat.

Thermacuts

Thermacuts sammanbinder en mängd olika örtingredienser ska maximerar kroppens förmåga att kunna absorbera mat och öka kroppens energiutgift.

Termoloss

Termoloss är ett bantningspiller som innehåller den japanska brunalgen wakame och som är huvudingrediensen.

Vital Slim

Vital Slim är en medicinsk produkt för viktkontroll, viktnedgång och reduktion utav kolesterol i blodet.

Xantan

Xantan är namnet på den gelébildande och vattenlösliga kostfibern som ryms i Xantan kapslarna.

Xenical

Xenical är ett bantningsläkemedel som är receptbelagt och som bara kan köpas efter en genomförd konsultation ifrån en certifierad och auktoriserad läkare.

Zenaxin

Zenaxin är ett viktminskningspiller som ökar fettförbränningen, sänker aptiten och ger dig mer energi. Med hjälp utav Zenaxin så påstås det att flera människor lyckats med att gå ner i vikt och sedan även behållit den.

Zenjaki

Zenjaki är ett kosttillskott för viktminskning och fungerar genom att Zenjaki består utav substanser som fungerar som fettförbrännare och samtidigt dämpar hungern och sötsuget.

30days

30days är ett bantningsmedel som lovar att hjälpa dig att gå ner i vikt på bara 30 dagar!

Integritetspolicy