Vi tar en snabbtitt på: Acomplia eller Rimonabant (Bantningsprodukt)

Acomplia eller Rimonabant är ett läkemedel som ska motarbeta fetma och övervikt. Det som är unikt med Acomplia eller Rimonabant är att Rimonabant som är den aktiva substansen i Acomplia, ska påverka hjärnans belöningssystem som tillgodoser kroppen med lustupplevelser.

När detta substans påverkar vår hjärna kommer vår hjärna att tro att vi redan ätit och vi upplever oss inte så hungriga längre. Rimonabant har visat sig stoppa matbegäret  för att hjälpa människor att gå ner i vikt, men kan även hjälpa mot t.ex. rökning.

Acomplia gör kroppen mätt

Acomplia ska alltså hjälpa kroppen att tro att vi är mätta och därmed så minskar vi vårt matintag och vår kropp kan börja omsätta fett och socker som finns lagrade i kroppen.

Vad är då så speciellt med Acomplia/ Rimonabant

Med Acomplia/ Rimonabant så sägs det att du går ner ca 10% av din egen vikt på ca 1 år. Acomplia/ Rimonabant skiljer sig ifrån de äldre bantningsläkemedlen så som Reductil och Xenical. Acomplia/ Rimonabant jobbar på ett annat sätt. Acomplia/ Rimonabant har även färre biverkningar än vad t.ex. Reductil har.

Acomplia/ Rimonabant påverkar de så kallade Cannabinoida receptorerna, de s.k. CB-1 receptorerna i hjärnan. Droger som hasch, marijuana och cannabis stimulerar dessa receptorer, vilket ökar suget efter godis och fet mat.

Acomplia /Rimonabant gör tvärtom med dessa receptorer, alltså de blockerar dessa så att du får kraftigt minskade hungerskänslor och ett minskat sug efter sötsaker. Acomplia /Rimonabant påverkar alltså hjärnans belöningssystem på samma gång som det påverkar kroppens omsättning utav fett och socker.

Annan användning av Acomplia/ Rimonabant

Acomplia/ Rimonabant kan även användas vid avvänjning av andra beroenden, det har t.ex. gjorts studier om huruvida Acomplia /Rimonabant kan använda emot alkoholism. Acomplia/ Rimonabant  gör att du inte får matsuget som man lätt kan få när man proppar i sig mycket mat. Vilket leder till att man inte alls äter lika mycket, eftersom det inte blir någon tillfredsställelse av maten.

För att inte misslyckas med Acomplia/ Rimonabant

För att inte misslyckas med viktnedgången så är det bra att komplettera med en bra multivitamin och någon multimineraltablett. Dessa ser till att du får i dig de vitaminer och mineraler som din kropp behöver under denna period.

För när man bantar så är det vanligt att man snabbt får brist på dessa viktiga ämnen, vilket i värsta fall kan få dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av din kropp inte kommer att må bra.

Måsta även ta eget initiativ

För att Acomplia ska kunna påverka kroppen fullt ut, så ska man inte bara förlita sig på Acomplia eller Rimonabant, utan även ha ett aktivt liv med motion och en hälsosam kost inkluderande supermat. Att ändra kostvanorna blir inte lika svårt när man inte är sugen på mat.

Bieffekter som Acomplia eller Rimonabant kan ge är t.ex.:

Yrsel, illamående, irritation, depression, rastlöshet och infektion på andningsorgan.

Integritetspolicy