Vi tar en snabbtitt på: Removyl (Bantningsprodukt)

Removyl är ett kosttillskott som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Removyl innehåller en rad olika oljor och örter och har egenskaper så som att vara vattendrivande, öka metabolismen och stimulera din matsmältning.

Så Removy ska enligt tillverkaren underlätta din viktnedgång. Removyl består utav 13 st. olika sällsynta växter, som det sägs att du ska bli snabbt slank och naturlig.

De flesta av växterna som ingår i Removyl är kända för att hjälpa till med matsmältningen, vara vätskedrivande och motverka orolig mage. Växterna som Removy innehåller är bl.a. rosmarin, fänkål, enbär, kummin m.m.

Enligt tillverkaren av Removy så ska detta kosttillskott efter viktnedgång även hjälpa till att behålla vikten, då Removyl förbättrar ämnesomsättningen vilket gör det svårare att gå upp i vikt igen.

Men man rekommenderar gärna träning och näringsrik mat tillsammans med Removyl för att få extra gott resultat.

Detta innehåller Removyl

Rosmarin: är en ört som man har kopplat samman med en rad positiva hälsoeffekter. Det sägs att den kan bidra till viktnedgång eftersom att den stimulerar lymfcirkulationen.

Salvia: är en ört som ökar kroppens metabolism.

Kummin: sägs agerar kramplösande vid magbesvär.

Enbär: är vätskedrivande bär vilket innebär att det kan ta bort överflöd av vatten i kroppen. Bäret har även anti-inflammatoriska egenskaper.

Koriander: har viktreducerande egenskaper och lär ha varit välkänt redan på de antika grekernas tid. Koriander stimulerar matsmältningen och innehåller en stor mängd antioxidanter och fibrer.

Basilika:  förbättrar matsmältningen och är bra för magen.

Fänkål: hjälper levern och bukspottkörteln att bryta ner fetter och har även en vätskedrivande effekt.

Kanel: kan sänka blodets glukosnivå, vilket brukar minska sötsug när det intas efter en måltid.

Eukalyptus: är en inflammationshämmande ört.

Mynta: påstås ha effekt på viktnedgång och är aptithämmande.

Nejlika, Stjärnanis, Söt apelsin

Removyl påverkar mag och tarmkanalen för att på så sätt stimulera viktminskning.  Andra bantningspiller som ökar t.ex. ämnesomsättningen är bl.a. Lepigen X-strong, Reducer och Super Slim. Du har även Corexin och Gluconsanol som sänker blodsockret och hindrar kroppen ifrån att ta upp kolhydrater.

Vem kan använda Removyl?

Eftersom att Removyl inte innehåller koffein så kan det med fördel användas av personer som är överkänslighet mot detta ämne.

Men Removyl ska inte användas av äldre människor eller barn under 18 år.

Hur fungerar Removyl?

Removyl innehåller växtextrakt från ett antal växter som enligt Removyls tillverkare leder till att man blir smal snabbt. Växterna är kummin, enbär, salvia, rosmarin, nejlika, fänkål, klöver, koriander, stjärnanis, rödklöver, kanel, sötapelsin-olja, eukaliptusolja och mintolja.

De flesta av dessa växter är kända för att hjälpa till med matsmältningen, stabilisera tarmfloran och vara vätskedrivande. Så om skälet till din övervikt är att du har problem med matsmältningen eller att du har problem med vätskeansamlingar så kan Removyl vara till hjälp.

Enligt Removyls tillverkare så påstår de att man går ner upp till 14 kg på 30 dagar utan att ändra sina kostvanor.

Dosering av Removyl

Man ska maximalt äta 2 tabl./daglig tillsammans med vatten.

Integritetspolicy