Vi tar en snabbtitt på: Super Slim (Bantningsprodukt)

Super Slim är ett viktminskningsmedel som dämpar din aptit, tar bort ditt sötsug och ska boosta fettförbränningen.

Dosering av Super Slim

Enligt tillverkarna så ska man ta 1 kapsel om dagen, före eller efter lunch. Men man ska absolut inte ta mer än 1 kapsel om dagen. Man ska heller inte använda alkohol i samband med Super slim, eftersom att detta tydligen kan neutralisera effekten av Super slim.

Det rekommenderas även av tillverkarna av Super slim att man dricker mera vatten, motionerar regelbundet för att kunna lyckas maximalt med sin viktminskning.

Enligt Super slims tillverkare så kan man se resultat redan efter första dagen.

Andra bantningsmedel är helsingörpiller, modifast, nuvoryn, xenical m.m.

Super Slim innehåller farliga ämnen

2 st. livsfarliga ämnen ingår i det numera förbjudna bantningspreparatet Super Slim som såldes helt öppet på nätet. Dels innehåller Super Slim ett laxermedel som kan ge cancer och ett ämne som påverkar både hjärtat och hjärnan.

Läkemedelsverket varnar därför för detta preparat. De 2 st. verksamma substanserna är: sibutramin och fenolftalein. Sibutramin ingår även i det receptbelagda bantningspreparatet Reductil, men i Super Slim så är dosen 2 1/2 ggr högre.

Sibutramin: ska minska din hunger, men det ökar även hjärtfrekvensen och kan sätta igång en depression, även hos kvinnor som aldrig förut visat några depressiva tecken. Biverkningarna kan även vara rastlöshet, muntorrhet och hjärtbesvär.

Har man ett svagt hjärta eller andra ärftliga sjukdomar så kan Super Slim öka blodtrycket permanent. Super Slim anses även farligt under en graviditet.

Fenolftalein: användes tidigare i olika laxermedel, men förbjöds efter ett tag, eftersom det visade sig vara cancerframkallande.

Läkemedelsverket varnar därför för köp och användning av produkten Super Slim. Eftersom Super Slim inte är godkänt för försäljning som ett läkemedel så har Läkemedelsverket polisanmält detta företag som står bakom försäljningen av Super Slim, för eventuellt brott emot läkemedelslagen. De samarbetar nu tillsammans med polisen för att stoppa försäljningen av Super Slim.

Användning av Super Slim

Man ska ta 1 kapsel/dag, före eller efter frukosten. Men inte använd mer än en kapsel om dagen.

Använd inte alkohol medans du äter Super Slim. Alkohol kan neutralisera effekten utav Super Slim processen.

Drick mycket vatten, motionera eller gör andra aktiviteter för att hjälpa dig själv att lyckas med viktminskning i samband med Super Slim.

Dessa personer bör inte äta Super Slim

  • Super Slim rekommenderas inte för gravida, barn och personer äldre än 65.
  • Rekommenderat eller ej till personer med allvarlig lever-, njursjukdom och diabetes.
  • Super Slim bör heller inte ätas av personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller som har haft en stroke.
  • Rekommenderas inte till barn under 12 år.
  • Rekommenderas inte om du har högt blodtryck.
Integritetspolicy