Vi tar en snabbtitt på: Helsingörspiller (Bantningsprodukt)

Helsingörpiller är ett bantningspiller som ska bränna fett och dämpa din hunger. Helsingörspiller är tillverkat av 100% naturliga örter och innehåller det verksamma ämnet Synefrin.

Helsingörspiller innehåller Synefrin som påverkar kroppen ungefär som adrenalin, vilket ökar ämnesomsättningen med ca. 8-10%, det dämpar även hungerkänslorna och ger fysisk och mental energi och höjer kroppens blodtryck.

Helsingörspiller släkt med adrenalin

Helsingörspiller innehåller Synefrin som är släkt med adrenalin och har en ungefär liknande effekt (dvs. aktiverar sympatiska nervsystemet). Ämnesomsättningen ökar då med ca. 8-10%, och hungerkänslorna dämpas, man bränner fler kalorier, blir piggare, får energi och prestationsförmågan ökar.

Det gör så klart att man mår allmänt bra, på samma gång som man kan bli smal snabbt. Enligt tillverkaren av Helsingörspiller så kan man nå en viktminskning på ca 10 kg/månad med Helsingörspiller.

Nackdelen med Helsingörspiller

Nackdelen med Helsingörspiller är att pulsen och blodtrycket ökar, vilket kan ge biverkningar på kroppens hjärta och kärl genom hjärtklappning. Man kan även bli rastlös och få sömnstörningar.

Är man en person som redan har högt blodtryck eller något hjärtproblem så ska man absolut inte äta ämnet synefrin, som Helsingörspiller innehåller.

Varningar för synefrin

Livsmedelsverket har vid flera tillfällen varnat för ämnet synefrin i bantningsprodukter. Och i livsmedelsverkets lista över växter och växtdelar som kan vara olämpliga i livsmedel så står: ”extrakt från pomerans med högt innehåll av synefrin”, men det är lite oklart hur mycket de menar med högt innehåll.

Varningen menar att synefrin kan ge bieffekter på hjärta och kärl. Synefrin läkemedelklassas ifall dagsdosen är högre än 160 mg, men i Helsingörspiller så får man i sig lägre mängd om man följer rekommendationerna.

Innehållet i Helsingörspiller

Helsingörspiller består utav 100% rent synefrin och detta utvinns ur citrusfrukten pomerans skal eller från omogna pomeransfrukter. Och kallas även ibland för bitter orange eller Citrus aurantium, som är det  latinska namnet på pomerans. Synefrin är en katekolamin, vilket vill säga ett fly eller slåss-hormon.

Andra katekolaminer är bl.a. adrenalin, noradrenalin och dopamin. Dessa påverkar sympatiska nervsystemet och får det att sätta kroppen i stridsberedskap, genom att öka pulsen, öka blodtrycket och påverka blodsockret osv. Katekolaminer utsöndras naturligt i kroppen vid stress, höga ljud och starkt ljus.

Andra bantningsmedel

Helsingörspiller innehåller synefrin som påverkar sympatiska nervsystemet, samma ämne som även finns i Lepigen.  Andra intressanta bantningspiller att läsa om fungerar på lite andra sätt bl.a. Corexin och Glucosanol som blockerar kolhydrater, Alli som blockerar fett och Super Slim som minskar hungerkänslorna.

Det som tillverkarna av Helsingörspiller rekommendera till dig som har svårt att gå ner i vikt.

 • Minska på din portionsstorlek till 1/2 på dagens alla måltider
 • Motionera mera.
 • Försök att äta mera fiberrika livsmedel, vilket ökar mättnadskänslan
 • Minska på kolhydraterna
 • Ät regelbundet, så håller du blodsockret på en jämn nivå.
 • Ät mycket grönsaker, eftersom att de innehåller väldigt lite kalorier.
 • Undvik all typ av skräpmat .
 • Undvik att äta godis, chips, glass osv.
 • Ät inte dagens största måltid innan du ska gå och lägga dig. Viss kan du äta
  men håll dig då till något som är proteinrikt.
 • Följ tallriksmodellen.
Integritetspolicy