Vi tar en snabbtitt på: Xenical (Bantningsprodukt)

Xenical är ett bantningsläkemedel som är receptbelagt och som bara kan köpas efter en genomförd konsultation ifrån en certifierad och auktoriserad läkare.

Xenical kan vara till stor hjälp för fetma drabbade patienter med ett BMI på 30 eller mer. Xenical tillverkas av Hoffman-La Roche.

För vissa är det svårt att gå ner i vikt och då kan Xenical hjälpa överviktiga patienter att gå ner i vikt. Mest effektiv är Xenical i kombination med en lågkaloridiet och med regelbunden fysisk träning.

Och en förändring av dina matvanor och motion är nödvändigt, då du inte kan gå ner i vikt genom att bara använda bantningspiller.

Så fungerar Xenical

Xenical hjälper till att avlägsna överflödigt fett och reducera kroppsvikten. Xenical fungerar lite annorlunda än andra viktminskningspiller, för Xenical verkar direkt i magen och tunntarmen, den verkar alltså inte på din hjärna som Reductil gör. När man äter mat som är rik på fett så lagras extra fettet i kroppen och detta resulterar i att man går upp i vikt.

Xenical hindrar kroppen från att ta upp fettet och hjälper sedan kroppen att använda det fett som redan lagrats, på så sätt sker en viktminskning.

Andra bantningsmedel är bl.a. zenjaki, zenaxin, removyl, reducer, Nushape, chili capsicum m.m.

Biverkningar av Xenical

Eftersom att Xenical verkar direkt i magen så kan avföringen påverkas. De vanligaste biverkningarna med Xenical är: huvudverk, utmattning, diarré, lös och oljig avföring, luftvägsinfektioner, urinvägsinfektion, flatulens, hypoglykemi hos diabetiker och oregelbunden mens.

Xenical

Xenical  orlistatär ett läkemedel som introducerades redan år 1998 av läkemedelsföretaget Roche. Sedan dess så har tydligen Xenical hjälpt 1000-tals överviktiga människor att gå ner lite i vikt.

Xenical Orlistat fungerar genom att motverka upptaget utav fetter i tarmsystemet, Xenical förhindrar så att 30 % av fettet som du konsumerar tas upp. Enzymer i matsmältningssystemet hjälper dig att smälta och bryta ned fettet.

När du intar Xenical i samband med en måltid så fäster sig Xenical i enzymen och hindrar dessa ifrån att bryta ner en viss del av fettet som du har ätit. Fettet som inte absorberats försvinner ut ur kroppen tillsammans med din avföring. Xenical ska man endast använda tillsammans med en lågkaloridiet.

Hur använder man Xenical?

Xenical finns i dosen 120 mg och kan användas både före, under och efter varje måltid. För att uppnå det bästa resultatet så ska detta Xenical intas med ett stort glas vatten före varje måltid.

Den möjliga viktminskningen i samband med Xenical hör samman med flera faktorer t.ex. sammansättningen av din kost. Det rekommenderas därför att du under “behandlingstiden” motionerar regelbundet och intar en kalorifattig diet för att få det bästa resultatet.

Hur mycket kan jag gå ned i vikt med hjälp av Xenical?

Hur mycket som man går ned i vikt med hjälp av Xenical beror på hur pass bra som du håller dig till en kalorifattig diet, (med mindre än 30% kalorier från fetter) och  hur mycket som du motionerar.

Integritetspolicy