Vi tar en snabbtitt på: Herbalife (Bantningsprodukt)

Herbalifes 508 Herbalife är en serie produkter som bygger på olika måltidsersättningar och som är en låg-fett princip s.k. LCD ( Low Calory Diet). Utbudet består utav proteindrinkar och olika kosttillskott.

Målgruppen som Herbalifes riktar in sig på är, överviktiga personer som vill ha ett lätt sätt att följa en lågkaloridiet. Herbalifes är byggt på en låg-fett principen, även kallad LCD, Low Calory Diet. Metod bygger på att byta ut vissa eller alla av sina måltider till proteindrinkar.

Fördelarna med Herbalifes är att de syftar till en långsiktig och stabil viktnedgång. Nackdelarna däremot är att man bör kompletteras med att i grunden börja förändra sina matvanor, för att kunna behålla vikten på lång sikt. Med Herbalife får man även lite hjälp på traven av t.ex. Viktklubb som hjälper dig att börja äta sunt.

Ökat välbefinnande med Herbalife

Herbalife är ett utbud bestående av produkter för viktminskning och ett välbefinnande. I deras sortiment finns först och främst proteindrinkar och proteinbars som ska ersätta din/dina måltider. (Måltidsersättning)

Dessa kompletteras ofta med Herbalifes multivitaminer och fiber- och ört tabletter.  För att öka välbefinnandet som finns kosttillskott för huden, matsmältningen, immunförsvaret, emot åldrande, celluliter på rumpan och mycket mer.

Baserad på LCD

Viktnedgången baserar sig på LCD, som är förkortning av Low Calorie Diet, vilket innebär att man drar ner ordentligt på kalorierna som man får i sig. Med Herbalifes så byter man ut 1-2 måltider/dag till proteinshakes eller bars.

I övrigt så äter man normal mat. Herbalifes proteinpulvret kan blandas ut med mjölk, frukt, yoghurt eller juice för att på så sätt variera smaken.

Det som skiljer Herbalife från andra pulverdieter är att man bara byter ut 1-2 måltider/dag till en shake och inte alla dagens måltider. Och därmed så är dieten inte lika sträng, viktnedgången går lite långsammare och risken att kroppen hamnar i svält är inte lika stor. Detta kan jämföras med att gå in direkt i fas 2 av: Allévo, Naturdiet eller Nutrilett.

Herbalifes affärsidé

Affärsidén bakom Herbalife är att ha ett nätverk av oberoende återförsäljare som köper en del  produkter, använder dem både själv och säljer dem även vidare till sina vänner och bekanta. Den som säljer Herbalifes produkter kan i sin tur rekrytera nya säljare och får en andel av deras vinst.

Fördelarna

Herbalifes produkter är utarbetade för att ge kroppen alla vitaminer och mineraler som den behöver, man behöver därför inte oroa sig för bristsjukdomar. Andra fördelar är att Herbalife är framtaget för att vara välsmakande, man slipper därmed pina sig igenom dieten.

Eftersom att du bara byter ut 1-2 måltider/dag mot Herbalifes produkter, så behöver du inte ändra hela din livsstil utan kan fortsätta att äta din lunch eller middag tillsammans med familjen. Men träning för att gå ner i vikt skall man aldrig stoppa under soffan.

Nackdelarna

Nackdelen med Herbalife är att det är en genväg till en slankare kropp. Och om du inte i grunden förändrar sättet du äter och rör dig på så finns det en risk att du snart går upp de kilon du tappat. För att lära dig hur du ska göra för att kunna behålla din nya kropp så kan man t.ex gå med i en viktklubb eller fortsätta bränna fett med rätt typ av träning.

Integritetspolicy