Vi tar en snabbtitt på: BioSoft (Bantningsprodukt)

BioSoft är ett norskt bolag som under flera år levererat bl.a. kosttillskott. BioSoft CLA är ett medel som används för viktnedgång och som kommer från företaget BioSoft. Den aktiva ingrediensen i detta preparat är CLA, som är konjugerad linolsyra. Vilket är en naturlig fettsyra som finns i nötkött och i mjölk.

BioSoft CLA minskar kroppsfettet

Det har i flera studier framkommit att ett intag av CLA leder till att kroppsfettet minskar och muskelmassan ökar, utan att man alls behöver träna eller ändra på sin vanliga kost. Det är därför som detta kosttillskott används i samband med träning då man vill minska på underhudsfettet eller om man bara vill gå ner lite i vikt.

Hur fungerar BioSoft CLA?

CLA påverkar kroppen så att kroppsfettet minskar och muskelmassan ökar, vilket innebär att vågen står stilla men att man ser skillnad på måttbandet.

Vad är CLA?

CLA är något som finns naturligt i nötkött och mjölk och halten CLA i kött och mjölk blir högre om kor äter gräs istället för foder. Därför är halten CLA i köttet lägre än vad det var förr i tiden.

Vad är skillnaden mellan BioSoft CLA och andra bantningsmedel?

CLA omfördelar kroppsfettet till muskelmassa, vilket är en ganska ovanlig funktion bland bantningspiller. Dessutom så är det helt naturligt eftersom det finns naturligt i nöt- , lamm- och kängurukött.

Ett annat bantningsmedel är Liposinol som hindrar kroppen från att ta upp en del fett som man äter. Glucosanol sänker blodsockret och hindrar kroppen från att ta upp kolhydrater. Lepigen X-strong ökar kroppens ämnesomsättning och Super Slim minskar din hunger känsla. Medans 30days är ett kosttillskott som rensar systemet.

Biverkningar

Enligt en studie på väldigt överviktiga män med metabolt syndrom har CLA visat sig öka den oxidativa stressen lika mycket som om de hade rökt ett paket cigaretter om dagen. Hög oxidativ stress är en riskfaktor för hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom så försämrades deras insulinkänslighet, vilket kan leda till diabetes. Men man vet dock inte hur CLA påverkar kvinnor, yngre och normalviktiga.

Integritetspolicy