Vi tar en snabbtitt på: Reducer (Bantningsprodukt)

Reducer är ett kosttillskott för viktminskning, Reducer fungerar så att kroppens ämnesomsättning ökar och det förbränns mer av kroppsfettet. Reducer ska man ta dagligen före de 3 av de huvudmåltiderna, för att uppnå en god viktkontroll. Reducer innehåller grönt te extrakt, chilipeppar, hallon ketoner, koreansk ginseng och svartpepparextrakt.

Bästa reslutat med Reducer

För att få bästa effekt av Reducer så ska 1 kapsel av Reducer sväljas tillsammans med1 glas vatten, 1 tim. före dagens alla 3 huvudmåltider.

Reducers innehåll

Reducer innehåller många välkända örtextrakt som är vetenskapligt dokumenterade att de har egenskaper som gör att ämnesomsättningen ökar. Reducer innehåller även koreansk ginseng, för att man i samband med en viktminskning ska kunna hålla uppe den mentala förmågan och koncentrationen och kunna känna sig pigg och alert.

Grönt te

Grönt te har visat sig ha en god inverkan på kroppens fettämnesomsättning och vikt i kombination med en stabilisering av blodsockret. De aktiva ämnena i grönt te är bra vid viktnedgång främst catechiner och koffein. Detta är ämnen som har visat sig skapa en positiv energibalans i samband med övervikt.

Chilipeppar

Chilipeppar är en typ utav spanskpeppar. Chilifrukten innehåller capsaicin, som gör att den smakar så starkt. det har visat sig att extrakt av chilifrukten, just capsaicin har en stimulerande effekt på kroppens ämnesomsättningen vilket bidrar till förbränningen av fett och även en dämpad hungerskänsla.

Hallonketoner

Är ett extrakt som kommer ifrån röda hallon. Hallon ketonernas primära uppgift är att ge hallonet dess smak. Extraktet har visat sig motverka fettbildning i kroppen och även bidrar den till positivt till fettförbränningen.

Koreansk ginseng

Koreansk ginseng har använts i generationer och den har visat sig upprätthållen en god mental koncentration, pigghet och vitalitet. Och i samband med viktminskningskurer så är det viktigt att man hela tiden kan känna sig alert och motiverad för att kunna lyckas gå ned i vikt. Ginsengen bidrar till detta och även till förlängd uthållighet i sina strävanden att reducera övervikten.

Svartpeppar

Innehåller ämnet piperin, som har visat sig bidra till att andra örters aktiva ämnen tas upp bättre av magtarmkanalen. Och speciellt ginseng tas upp bättre i kroppen i kombination med extrakt av svartpeppar.

Andra bantningsmedle är bl.a. Acomplia eller Rimonabant, zenaxin, naturdiet, carb blocker och alli.

Vilka kan äta Reducer?

Det finns inga kända reaktioner mot denna kombination av örter, men dock så bör givetvis personer med allergi mot örterna ta dem. Heller inte personer under 16 år, även gravida och ammande ska vara försiktiga med användandet av Reducer, framförallt så att viktreduktionen inte påverkar barnet. Många i sin jakt att bli av med med celluliter på sin armar har provat reducer.

Integritetspolicy