Vi tar en snabbtitt på: Lepigen X-Strong (Bantningsprodukt)

Lepigen X-strong är ett lämpligt bantningspreparat för dig som snabbt vill gå ner i vikt utan biverkningar. Lepigen X-strong dämpar din hunger, ökar din ämnesomsättning och ger extra energi.

Lepigen X-strong innehåller 5 st. olika växtextrakt som var och en för sig har en hög verkan på kroppens ämnesomsättning och alla 5 tillsammans så förstärker de varandras effekt.

Lepigen X-strong är ett bantningspreparat som ökar ämnesomsättningen och så även kroppens fettförbränning. Lepigen X-strong minskar även hungerkänslorna. Lepigen X-strong innehåller extrakt från ett antal växter och till skillnad från flera andra typer utav Lepigen så innehåller Lepigen X-strong inte efedrin, som är ett ämne som visat sig ha allvarliga bieffekter.

Hur fungerar Lepigen X-strong?

Lepigen X-strong aktiverar det Sympatiska nervsystemet , som gör oss redo för att slåss eller fly. När Sympatiska nervsystemet är aktiverat så höjs kroppstemperaturen, man känner ingen hunger, ämnesomsättningen ökar och fett bryts ner för att användas som bränsle.

Kroppen gör då av med mer energi än vad den vanligt vis gör och förbrukar mer kalorier på samma gång som man känner sig pigg. Denna gaspedal trycker Lepigen X-strong på genom en kombination av örter:

De 5 olika växtextrakten som finns i Lepigen X-strong:

Grönt te: Innehåller katekiner, flovinoider och fenolsyror och dessa  ger en lätt ökning av adrenalinaktivitet, vilket gör att kroppens förbränning också ökar. Detta extrakt innehåller även naturligt koffein som även det ökar fettförbränningen. Grönt te är även en kraftfull antioxidant vilket  även detta hjälper dig att gå ner i vikt.

Hallon keton: Detta ämne finns naturligt i hallon och det är detta ämne som ger bärets dess speciella lukt. Kemisk sett så är hallon keton väldigt likt capsicum, som verkar som hungerdämpande. Hallon keton hjälper även till att öka termogensen den s.k. värmeutvecklingen och fettnedbrytningen.

Capsicum annuum-extrakt: Capsicum är ett slags Cayennepepparextrakt som ökar kroppstemperaturen och även  blodtillströmningen till kapillärerna, vilket leder till en ökad energiförbrukning. Capsicum verkar som sagt var även som hungerdämpande.

Panax Ginseng: Panax Ginseng ger en ökad ork, mer energi och bättre mental skärpa. Ginseng förstärker effekterna av koffeinet ifrån grönt te.

Piperine-extrakt: Detta extrakt utvinns från svartpepparn och har i kliniska tester visat sig vara en kraftfull fettförbrännare. Piperine ökar även kroppens förmåga att ta upp de övriga växtextrakten.

Man rekommenderar 1 kapsel, 3 gånger dagligen, ungefär 30-40 min. före sin måltid. Och det intas lättast med vatten.

Andra bantningspreparat

Lepigen X-strong ökar liksom Reducer ämnesomsättningen medans Nushape hindrar kroppen ifrån att ta upp kolhydrater.

Hur ska jag äta Lepigen X-strong?

Enligt rekommendationer så ska man äta 1 kapsel Lepigen X-strong max. 3ggr/ dag, ca. 30 min. innan måltid, tillsammans med ett glas vatten. Men läs alltid på förpackningen för att ta reda på rätt doseringen för just det fabrikat som du har köpt.

Lepigen och Lepigen X-strong

Det finns flera liknade piller som kallas för Lepigen, vilket egentligen är namnet på tillverkaren. Lepigen Superstrong är ett annat Lepigen-preparat, och Lepigen F-1 Fatburning Booster är ett tredje. Tidigare så fanns även Lepigen med efedrin, som nu är olagligt i Sverige och säljs inte längre. Lepigen X-strong stavas ibland Lepigen xtra strong, eller lepigen extra strong, med det är fortfarande ett och samma piller det handlar om.

Integritetspolicy