Vi tar en snabbtitt på: Nushape (Bantningsprodukt)

Nushape är ett bantningspiller som hindrar kroppen ifrån att ta upp kolhydrater. Men Nushape får sedan mitten utav 2009 inte säljas receptfritt utan är numera läkemedelsklassad.

NuShape innehåller bl.a ämnet Phaseolaminsom utvinns ur vita bönor, detta ämne har visat sig ge tydliga resultat i samband med viktminskning. Det fina med Nushape är att det hämmar enzymet amylas. Detta enzym måste till för att omvandla stärkelse till socker.

Lite kort sagt så kan man säga att Nushape gör så att din kropp inte tar upp så mycket socker som du stoppat i dig. Nushape hämmar kroppens upptag av socker. Istället för att kolhydraterna omvandlas till socker, så passerar den som fibrer igenom tarmen. Vid ett intag av Nushape så får du fibrer i stället för kalorier.

För att inte misslyckas med bantningen av Nushape eller hinna med med att gå ner i vikt innan sommaren, så rekommenderas det att du komplettera med en bra multivitamin. Eftersom att denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver, när du använder Nushape.

För när man bantar så är det vanligt att man snabbt får brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur ofta får människor att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående.

Det finns andra bantningspiller som bygger på andra principer än Nushape. Jämför med till exempel Chili Capsicum, Corexin och Nuvoryn.

Hur Nushape fungerar

Nushape minskar kroppens upptag utav socker och kolhydrater genom att hämma enzymet amylas, vilket behövs för att omvandla stärkelse till socker. Nushape har visat sig effektivt i olika tester.

Kosten i samband med Nushape

NuShape bygger på samma princip som med GI-metoden eller Atkinsdieten då man minskar kroppens tillgångar på kolhydrater. Men Nushape uppnår resultatet på ett annat sätt, för istället för att dra ner på kolhydrater genom att ändra kosten, så hindrar Nushape kroppen ifrån att ta upp en del av de kolhydrater som du stoppar dig.

Träning i samband med Nushape

Att dagligen motionera är alltid bra, men detta är inget krav för att Nushape ska kunna fungera. Gå ner i vikt med träning är annars en metod som verkligen är att rekommendera.

Fördelarna med Nushape

Till skillnad från andra bantningspreparat så har Nushape fördelen med att man har dokumenterade resultat, där man i kliniska studier visat att preparatet fungerar.

Metoden med Nushape att gå ner i vikt, innebär inga förändringar i din vardag, varken för kost eller motion. För du kan fortsätta att äta normalt och slipper då biverkningar som kan förekomma vid mera krävande dieter och bantningsmetoder, så som yrsel, illamående och huvudvärk. Det är även mycket enkelt att utöva denna bantningsmetod, genom att svälja ett piller, vilket medför att många lyckas gå ner i vikt med metoden.

Nackdelar med Nushape

Att leva sunt, äta bra och röra på sig är något som du bör sträva efter och inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett bantningsmedel som Nushape är att det är en genväg och att man tappar de positiva bieffekterna som man får med andra bantningsmetoder, så som t.ex. en sundare livsstil.

En annan nackdel är att du riskerar att jojobanta. För om du snabbt går ner med Nushape, utan att lära dig att i grunden äta sunt så kommer snart kilona tillbaka på din kropp. Ett tips kan därför vara att kombinera ditt Nushape bantande med att gå med i t.ex. en viktklubb där du lär dig sunda vanor.

Hjälp på traven i samband med Nushape

Du kan alltid öka effekten utav en bantningsmetod genom att kombinera rätt. Precis som andra bantningsmetoder så innebär bantning med Nushape, att man får ökad risk för bristsjukdomar. Se därför till att kombinera din bantning med en effektiv multivitamin.

Integritetspolicy