Vi tar en snabbtitt på: Corexin (Bantningsprodukt)

OBS!!! Den här artikeln baseras på vad som sägs om produkten och ska inte ses som en fakta artikel på om den fungerar eller inte.

Bantningsmedlet Corexin

Corexin är ett bantningsmedel som innehåller klorogensyra. Klorogensyran utvinns ur gröna kaffebönor och har en effekt att blodsockerpåslaget efter en måltid blir lägre. Detta motverkar fettlagringen i kroppen, eftersom att kroppen tar upp mindre socker från maten och när kroppen behöver energi så tar den från fettcellerna istället. Vilket resulterar i att man går ner i vikt.

Eftersom att Corexin innehåller grönt kaffeextrakt som kontinuerligt reglerar aptiten och motverkar lagring av socker i kroppen, så ökas kroppen egna användande av fettceller.

Enligt Corexins tillverkare så kan du tillsammans med Corexins kost och livsmedelsprogram, räkna med att du blir smalare.

Andra livsmedel som innehåller kolrogensyra

Den effektiva ingrediensen klorogensyra som Corexin innehåller finns t.ex. i färsk ingefära och gröna kaffebönor. Klorogensyra reglerar aptiten, förbränner fettet i kroppen och stoppar lagrandet av socker, det fungerar även som antioxidanter.Corexin lovar att ge dig en långvarigt och slank kropp, med ett snabbt resultat och den motverkar vidare ålderstecken, detta p.g.a. den åldringsmotverkande effekten utav antioxidanterna.

Hur fungerar Corexin

Corexins aktiva ämne är klorogensyra, som finns bl.a. i gröna och omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag utav glukos från maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras då efter en måltid.

Den saktar även ner delar utav glukoscykeln så mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket också sänker blodsockret.

Detta har man kunnat visa vetenskapligt, både i laboratorium och på olika försökspersoner. Bl.a. i olika dubbelblindstudier så har överviktiga personer i snitt gått ner ca 5 kg efter 60 dagar ätande av klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Corexins effektiva ingrediens

Genom att dricka väldigt stora mängder kaffe, (mer än 5 koppar per dag) så minskar man risken till att utveckla typ 2 diabetes och man tror att detta är p.g.a. klorogensyran i kaffet. Men allt koffein från kaffet, påverkar kroppen negativt.

Corexin innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad som man normalt får i sig via kaffe som man också kan gå ner vikt av, men då utan koffeinets negativa bieffekter. I samband med rostningen utav kaffebönor, så förstörs också delar av klorogensyran.

Detta undviker man med Corexin eftersom att det utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Så observera att Corexin inte innehåller något koffein. Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln, utan är även en antioxidant som är bra för hälsan i allmänhet.

Likande effekter som Corexin

Det finns fler bantningspiller än Corexin som innehåller klorogensyra och fokuserar på att blockera kroppens upptag av kolhydrater. Andra piller som blockerar kolhydrater är t.ex. glukosanol. Lepigen X-strong ökar ämnesomsättningen och Super slim minskar hungerkänslorna.

TÄNK PÅ!

Du binder dig på ett abonnemang när köper produkten.

Integritetspolicy