Vi tar en snabbtitt på: Vital Slim (Bantningsprodukt)

Vital Slim är en medicinsk produkt för viktkontroll, viktnedgång och reduktion utav kolesterol i blodet. Men VitalSlim är inte ett kosttillskott. Vital Slim är en CE-märkt medicinsk produkt enligt lagstiftning från EU.

Den aktiva substansen i Vital Slim kommer ifrån kaktusplantan: Opunitia ficus indica och har visat sig kunna blockera upp till 28 % utav det fettet som man äter.

Principen är att kaktusfibrerna binder till sig fettet redan i magsäcken, innan kroppen hunnit ta upp det och bildar en gelé som sedan går rakt igenom kroppen och ut.

3 Saker som Vita Slim bidrar till

  • Det bidrar till att minska suget efter mat, för när När VitalSlim intagits så expanderar det viskösa lösliga fiberkomplexet och bildar en tjock, flytande gelé. Detta fördröjer sedan tömningen av magsäcken och reducerar den snabba blodsockerstegringen som även kallas för blodsockertopp.
  • Det bidrar även till att dämpa aptiten, för när Vital Slims viskösa fiberkomplex blandas tillsammans med maten så fördröjs tömningen av mag- och tarmkanalen genom det skapar en bulkeffekt och ökar maginnehållets inre friktion. Detta ger en förlängd mättnadskänsla och minskar då lusten till att äta efter måltiden. Denna effekt kan i sin tur ha en avgörande effekt på det totala matintaget under dagen.
  • Det bidrar även till att sänka kolesterolvärdet i blodet, för att Vital Slim sänker kolesterolvärdet genom att minska upptaget av kolesterol i maten och genom att bilda komplex med gallsyror. Gallsyror är nödvändiga för nedbrytningen utav fett.

Vital Slims främsta fördelar

  • Upprepade kliniska studier har visat att Vital Slim binder upp till 28 % av kostfettet i en normal måltid.
  • VitalSlim har genomgått grundliga tester och har bevisat vara säker, effektiv, tolereras väl och är inte allergiframkallande.
  • Den aktiva ingrediensen i Vital Slim är certifierat ekologisk och genomgår en sträng kvalitets- och standardiseringsprocess. Vital Slim är därför lämplig för vegetarianer och veganer.

Skillnaden mellan Vita Slim och andra bantningspreparat

Xantan och Alli bildar även de fettabsorberande geléer i magen, men utvinns ur andra ämnen än denna kaktus.
Andra bantningspiller är  Reducer och Lepigen X-strong som båda ökar ämnesomsättningenSuper Slim minskar hungerkänslorna och 30days rensar systemet på slaggprodukter. Det finns även Glucosanol som sänker blodsockret och hindrar kroppen från att ta upp kolhydrater.

Biverkningar

Av Vita Slim kan avföringen få en något förändrad konsistens.

Integritetspolicy