Vi tar en snabbtitt på: Termoloss (Bantningsprodukt)

Termoloss är ett bantningspiller som innehåller den japanska brunalgen wakame och som är huvudingrediensen. Wakame innehåller ämnet fucoxanthin som ökar fettförbränningen genom att på lång sikt skruva upp kroppens värmeproduktion.

Förutom Wakame så innehåller Termoloss chilipeppar, grönt te och krom, för att öka kroppens ämnesomsättning ytterligare och på så sätt öka mängden kalorier som du gör av med.

Skillnaden mellan Termoloss och andra pantningspiller

Termoloss ökar kroppens ämnesomsättning, både kortsiktigt och långsiktigt och minskar dessutom hungerkänslorna.

Ökar ämnesomsättningen på liknande sätt gör även piller som Lepigen X-strong och Reducer. Bantningspillret Zenjaki är i stort sett identiskt med Termoloss.

Andra bantningspiller fungerar på andra sätt är bl.a. Glucosanol som blockerar kolhydrater, Alli som blockerar fett m.m.

Hur Termoloss fungerar

Termoloss har 4 st. ingredienser, vilka är:

  • Wakame: som är en japansk brunalg och innehåller ämnet fucoxanthin. Det här ämnet gör att värme kan skapas i kroppens vita fettvävnad utan skakningar. Något som normalt sett endast sker i kroppens bruna fettvävnad. Det här är en vägröjande upptäckt och det har bevisats i studier att man sett att ämnesomsättningen ökat med upp till 24%.
  • Chili: innehåller capsaicin, som stimulerar ämnesomsättningen och ser till att kroppen använder överflödiga kalorier till att öka kroppens temperatur, i stället för att lagra de som fett. Olika försök har  visat att man blir mindre hungrig efter att ha ätit mat som innehåller capsaicin. Efter en måltid som är rik på capsaicin ökar kroppens förbränning med upp till 10-20%.
  • Krom: Vid krombrist så får man blodsockersvängningar och extra krom hjälper till att förebygga detta.
  • Grönt te: innehåller catechiner och koffein, som båda 2 har en bevisad effekt och i synnerhet i kombination med varandra, eftersom att de förstärker varandra. Studier visar på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och en minskning av midjemåttet med 4-5%.

Biverkningar

Det finns inga påvisade bieffekter av Termoloss, men som vanligt med bantningspiller så ska det inte användas utav gravida, ammande eller av personer som är under 18 år. Personer med sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller 2-typ diabetes ska kontrollera med sin läkare innan intag.

Integritetspolicy