Vi tar en snabbtitt på: Carb Blocker (Bantningsprodukt)

Carb blocker är ett bantningsmedel som innehåller extrakt från vita bönor. Vilket är känt för att minska kroppens upptag utav kolhydrater ur maten. Vilket gör att det försvåra för enzymet alfa-amylas att göra om stärkelse till socker i din mage och dina tarmar.

Stärkelse kan då inte tas upp av kroppen, utan fortsätter istället ut bakvägen.

Carb blocker är bra för att man får i sig färre kalorier från kolhydraterna. Man får lägre blodsocker. Vilket gör att man håller sig mätt längre och får ett mindre sötsug. Insulinpåslaget blir lägre.

Insulin signalerar till kroppen att lagra fett, så när man har en lägre insulinnivå lagras mindre fett än vad som är normalt.

Carb Blocker begränsar nedbrytningen av kolhydrater från vissa sockerarter och stärkelser, som t.ex. bröd, flingor, pasta, ris och några typer av grönsaker som även är bra för din lever.

Hur fungerar Carb Blocker?

Effekten utav Carb blocker kan man beskriva som att den sänker GI i maten du ätit. Så man kan både äta Carb blocker ifall man äter en kolhydratrik måltid och vill gå ner några kilon. Och ifall man äter lågkolhydratskost eller GI och vill minska på den negativa effekten av en egentligen förbjuden måltid.

Undersökningar har gjirts på Carb Blocker

Carb Blocker begränsar nedbrytningen utav kolhydrater ifrån vissa sockerarter och stärkelser som t.ex. bröd, ris, flingor, pasta och grönsaker med stärkelse.

Man har gjort laboratorieförsök som visar att en komplett dos av Carb Blocker verksamt blockerar kolhydrater och visar att när Carb Blocker tas i samband med en måltid med ett högt kolhydratinnehåll, så kan Carb Blocker hjälpa till att blockera upp till 500 kalorier.

Effektiviteten har bekräftats av in vivo-studier: där den ena personen som fått tillskott av phaseolamine gått ner nästan 3,5 kg på 1 månad medans den som fått placebo gått ner mindre än 500 g. I den andra så minskade även upptagning av stärkelse med 66 % bland de som fick tillskottet.

Carb Blocker innehåller en kombination utav vetenskapligt dokumenterade ingredienser som t.ex. extrakt utav vita bönor och andra fytonäringsämnen. Extrakt utav vita bönor innehåller enzymen alfa-amylas.

Denna enzym bryter ner stärkelse och omvandlar den till glukos. Så Carb Blocker hjälper till att neutralisera intaget utav stärkelse som är viktigt för diabetiker och  de som försöker gå ner i eller försöker att hålla vikten genom att äta en lågkolhydratiskkost.

Carb Blocker är helt enkelt till för den som behöver kontrollera sitt intag utav kolhydrater.

Carb Blockers egenskaper:

  • Blockerar upp till 500 kalorier
  • Sätter fart på viktminskning
  • Minskar kolhydratsintaget
  • Får kroppen att bränna mera fett
  • Konsumerar färre kalorier/måltid
  • Anses vara prisvärt och effektivt

Anvisningar för Carb Blocker

Man ska ta 1 eller 2 kapslar precis före en måltid, upp till 3 gånger dagligen, men utifrån ditt behov och mängden stärkelse i den specifika måltiden. Men max intages 6 kapslar dagligen.

 

Dessa ska INTE äta Carb Blocker

Carb Blocker ska inte användas av de som är gravida eller ammande. Och kom ihåg att ett kosttillskott för att gå ner i vikt kan inte ersätta en varierad kost. Kosttillskott ska heller inte tas av personer som är under 18 år.

Integritetspolicy