Vi tar en snabbtitt på: 30days (Bantningsprodukt)

30days är ett bantningsmedel som lovar att hjälpa dig att gå ner i vikt på bara 30 dagar!

Enligt 30days så hjälper produkten dig att bli av med det farliga bukfettet. Och detta har man riktat in sig på eftersom att bukfettet har större negativ inverkan på kroppens ämnesomsättning än vad fett på andra ställen på kroppen har. Det är dessutom svårare att bli av med bukfettet än vanligt underhudsfett.

Och bukfettet är till största del den största faran till skillnad mot underhudsfettet. Detta eftersom att bukfettet lägger sig runt de inre organen och motverkar en positiv ämnesomsättning.

Bukfett anses som ett endokrint organ som producerar hormoner och andra ämnen som är farliga för blodkärl och detta medverkar till åderförkalkning. Vilket i ett senare skede kan leda till proppar och hjärtinfarkt.

Innehållet i 30days

30days innehåller 6 olika örter som förr användes traditionellt inom läkekonst. 30days anses ha en stärkande och rensande inverkan på kroppens organ vilket i sin tur leder till viktminskning. Örtblandningen som 30days innehåller reducerar fettet runt magen och midjan genom att rensa tarmarna, levern och njurarna och sätta fart på kroppens immunförsvar.

Hur fungerar 30days?

30days innehåller betaglukaner och 6 olika örter bestående av: kronärtskocka, lakritsrot, maskros, mariatistel, rosenrot och schisandra. Betaglukaner är känd för att förbättra kroppens immunförsvar. De 6 olika örterna rensar mage, tarm, lever och njure så att avfallsprodukterna spolas ut ur kroppen.

Tillsammans med betaglukanerna så stimuleras ett protein som finns i bukfett, vilket gör att metabolismen ökar i just magområdet.

Vad är då skillnaden mellan 30days och andra viktminskningspreparat?

30days viktminskning är snarare ett kosttillskott än ett bantningspreparat och det får kroppen att må bättre,3 0days  rensar igenom kroppens system och därmed försvinner några kilon.

Andra bantningspiller som påverkar kroppen kraftfullare i allmänhet, på gott och ont: Alli som blockerar fett, Lepigen X-strong som ökar ämnesomsättningen och Super Slim som minskar hungerkänslorna.

Biverkningar av produkten

På 30days finns det inte så mycket forskning , men ämnena pillret innehåller har inte visat sig ha några biverkningar. På några internetforum vittnar några personer om magproblem och det sägs att 30days inte ska kombinera med läkemedlet Levaxin. Man ska heller inte äta 30 days om man är överkänslig mot jäst.

Några nackdelar  med produkten

Att leva sunt, äta bra mat och röra på sig är något som alla bör sträva efter och inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med 30days är att det helt klart är en genväg till viktminskning och att man då tappar de positiva ”bieffekterna” som man får med en sundare livsstil.

Det finns en risk med bara en liten viktnedgång i samband med 30days eftersom att det rensar din kropp på slaggprodukter och är du redan en renlevnadsmänniska eller har lite slaggprodukter så kommer du inte tappa avsevärt mycket i vikt.

Integritetspolicy