GUIDEN: Köpa Bantningspiller? – 10 Bästa, Kraftfullaste & Billigaste

Är det dags att ta din viktnedgång på allvar? Bantningspiller kan vara ett alternativ för den som vill gå ner i vikt på ett dubbelt så snabbt sätt. Eftersom att många människor i dagen samhälle har svårt att lägga om din livsstil helt med bra mat och fysisk träning så väljer många att köpa ett tillskott för att sätta fart på förbränningen.

 • Vilka bantningspiller är bäst?
 • Var kan jag köpa dom bästa bantningspillren?
 • Vilka ska jag akta mig för?

Vill du lära dig allt om detta ämne? Läs då våran artikel nedan hur du lyckas med bantningspiller…

1. Dom olika Grupperna av Bantningspiller

LÄSTIPS Ultimata Guiden att Köpa Bantningspiller

Ett bantningspiller är en tablett som fungerar aptitnedsättande och om man tillsammans med nyttig mat och motion kan man få en riktig knuff framåt men sin viktnedgång.

Men alla bantningspiller fungerar olika, men de kan alltid delas in i 3 st. grupper:

#1 Den första gruppen fungerar så att de stimulerar dopamin och noradrenalin, detta minskar ens aptit och ökar din förbränning och humörs höjande. Dessa tabletter säljs dock inte lagligt i Sverige, eftersom risken för att bli beroende är väldigt stor.

#2 Den andra varianten påverkar serotoninhalten, som fungerar som aptitnedsättande och även humörs höjande.

#3 Den tredje varianten är de som blockerar CB1-receptorerna, vilket gör att sötsugen och suget efter fet mat dämpas.

2. Det som alla bantningspiller har gemensamt är:

 • Ökar kroppens ämnesomsättning.
 • Påskyndar födans passage genom tarmen.
 • I mag- och tarmkanalen hämmas fett-, kolhydrat- och proteinnedbrytande enzymerna.

Många bantningspiller innehåller faktiskt naturliga extrakter från växtriket. Dessa växtextrakt arbetar för att minska suget efter mat och speciellt efter feta och söta livsmedel.

Andra bantningspiller innehåller många gånger äppelcidervinäger, som faktiskt enligt studier minskar det glykemiska indexet (GI) i maten, samtidigt som det ökar fettförbränningen och förlänger mättnadskänslan.

Men du bör hålla sig borta från bantningspiller som hävdar att minska din vikt över 1 natt. Detta är helt enkelt inte möjligt. För du har inte gått upp i vikt över en natt, så finns det inget skäl att tror att du kommer förlora det över natten heller!

3. Bantningspiller när inget annat fungerar

Fetma är ett stort problem i dagen samhälle, eftersom att allt fler drabbas utav det. Många är skeptiska till bantningspiller, men det är inte alls bra för kroppen att vara överviktig och därför kan bantningspiller vara ett bättre alternativ än att fortsätta att vara överviktig.

 • Ökar fettförbränningen
 • När bantningsdieter inte fungerar
 • Minskar suget efter söt och fett

De flesta bantningspiller är väldigt effektiva och hjälper människokroppen att öka sin fettförbränning. Det finns så klart inget perfekt bantningspiller som passar alla, så det gäller att prova sig fram bland de olika sorterna för att hitta den som passar just dig!

Många människor känner att inte är så lätt att ändra sin livsstil och många överviktiga människor har provat de flesta bantningsdieter utan att se några resultat. Ofta när man slutar med dieten så gå man upp de extra kilona som man hade lyckats bli av med och tappar då helt sin motivation.

Och man börjar då att äta sämre igen. I detta läge så är bantningspiller en alldeles perfekt metod att ta till, eftersom att dessa minskar suget efter fet och söt mat och dessutom ökar din fettförbränning.

Det finns även människor som lyckats ändra sin kost och nu äter nyttigt, men som ändå inte få bort de där extra kilona. Även här är det att bra tillfälle att ta till bantningspiller, för att öka förbränningen i kroppen.

4. Ämnen i Bantningspiller

Koffein – Ett av dom vanligaste innehållen är nog helt klart koffein och det är inte alls så märkligt med tanke på dess väldokumenterade effekt på fettförbränning. Förutom det så ger det ett bättre fokus och piggar upp, det kan vara en av anledningarna varför faktiskt så många dagligen intar koffein i samband då med kaffe. koffein höjer ämnesomsättningen och kan även frisätta fettsyror.

 • Ett av dom vanligaste innehållen
 • Väldokumenterat ämne med effekt
 • Höjer ämnesomsättningen

Capsaicin – Detta använd främst i matlagningen och det har du säkert upplevt när det bränt till ordentligt. Capsaicin är ett ämne i chili och är ordentligt starkt. När du intar ett bantningspiller med capsaicin i rätt mängd så ökas kroppens fettförbränning. Visst har du känt av när du ätit chili att du blivit rejält varm, snorig och lite lätt svettig? Just det och det är just därför som det är ett sådant bra ämne. Det sätter rejält fart på systemet.

4. Varför bantningspiller?

I dag finns det en hel uppsjö utav olika bantningspiller och det kan vara svårt att orientera sig bland dem och svårt att veta vilken som passar bäst. Alla människor har förutsättningar att kunna gå ned och att öka i vikt.

 • Måste göra sig av med mer energi
 • Kombinera med motion
 • Hitta det rätta pillret för dig

#1 Och för en del så kan det vara som att bestiga Mount Everest och för andra kan det vara som att kliva upp för en kulle. Detta för att våra kroppar helt enkelt är skapade på olika sätt och våran arvsmassa och genetik inte är kontrollerbar.

#2 Men för att gå ned i vikt så handlar det helt enkelt om att göra sig av med mer energi än vad man får i sig. Detta kan man göra antingen genom att ändra kostvanorna helt och hållet, genom att äta mat med mindre energiinnehåll.

#3 Det går även minska sina mat portioner och på detta sättet så minskar vi vårt energiintag. Men här är risken att man istället blir hungrig, eftersom att kroppen är van att få i sig en viss mängd mat.

#4 Ett annat alternativ till att göra av med mer energi än man stoppar i sig, är att utöva motion i någon form. Vilket t.ex. kan innebära att gå på gymmet 5 dagar i veckan och detta kan vara en omöjlighet för många.

#5 Även här kan man behöva lite hjälp på traven för att hålla motivationen uppe. Bantningspiller kan hjälpa dig i starten för att du skall kunna upprätthålla de vanor som du lyckats skapa.

#6 Men innan du testar olika bantningspiller så bör du noga kolla upp om det finns biverkningar. Detta eftersom att vissa bantningspiller kan vara farliga och beroendeframkallande. Fråga därför gärna runt efter positiv erfarenheter av de olika bantningspillerna.

#7 Men kom ihåg att olika människor hjälps utav olika typer av piller och det finns inget universalpiller som passar alla.

5. Vanliga frågor -10 Viktiga svar presenteras

1. Vad är keto bantningspiller?

Keto är vad man kallar för ketoner och dessa hittar du i exempelvis bantningspiller som innehåller hallonketoner. En annan sak är att det är en så kallad superenzym från naturen och detta ska hjälpa dig att tappa i vikt.

2. Behöver man äta i samband med bantningspiller

Normalt så behöver man inte det, men det är lite beroende på vilken sort som du har köpt. Är det så att det på anvisningarna stå att du ska så är det bäst att följa det rådet. Men vad skulle det isåfall bero på att man behöver äta i samband med intag av pillret? Jo det kan vara så att det finns aktiva ämnen som blir lite för stark för magen.

3. Kan man ta bantningspiller i samband med fasta?

Att fasta är något som blivit alltmer populärt och då är det såklart en befogad fråga hur man gör då? Här får du vara lite försiktigt om det innehåller starka ämnen och med tom mage så kan det bli tufft. Så var försiktigt när du fastar och stå hellre över om du är osäker.

4. Kan man ta bantningspiller när man ammar?

Här är det bäst att du kollar på det preparat som du använder, normalt sätt så är det inget problem med naturliga tillskott. Men normalt sätt så är det inte att rekommendera att banta när man är gravid.

5. Finns det receptbelagda bantningsmedel?

Är du kraftigt överviktig så är det möjligt att doktorn kan skriva ut ett receptbelagt bantningspiller åt dig. Men det är inte lätt och det kan vara värt att prova ett receptfritt först.

6. Finns det bantningspiller som faktiskt fungerar?

Det finns effektiva bantningspiller som har kraftfulla ingredienser som sätter fart på fettförbränningen. Men att endast ta ett piller och vänta på underverk är inget man bör göra, det bör alltid kombineras på att ändra både kost och lägga till träning.

7. Har Bantningspiller biverkningar

Du kan du aldrig vara säker på att du inte drabbas av det fastän det är väldigt ovanligt. Bara för att du hör bra om ett piller så behöver det inte betyda att det går lika bra för dig, det finns vissa piller du ska vara mer försiktigt med, framförallt dom med kraftiga ingredienser. Du kan annars drabbas av illamående, hjärtklappning, nervositet och huvudvärk. Se till att läsa på om pillret innan du köper det.

8. Vilka bantningspiller använder kändisar?

Oftast när du hör eller ser en kändis prata om viket kosttillskott som dom tar så beror det på att dom har fått betalt. Och är dom slimmade och vältrande så kan du inte utgå från att det verkligen beror på tillskottet. Även om du ser en kändis berätta i en artikel så kan det vara en bluff, som det var i fallet med annonsen om Charlotte Perrelli och Linda Lindorff. I detta fall så har man bara utnyttjat deras namn.

Däremot så har Kim Kardashian och Melissa McCarthy har gått ut med att dom har gått ner i vikt med bantningspiller.

9. Är bantningspiller farliga?

Att banta kan vara farligt om man gör det för extremt, normalt sätt så är ett naturligt bantningspiller helt ofarlig. Det viktiga är att du tillför kroppen med alla näringsämnen den behöver under din diet. Sen är det viktigt att du följer instruktionerna på burken.

10. Kan jag ta bantningspiller med antidepressiva medel?

Titta på medicinen och gör en undersökning, ett sätt är att kolla via Fass eller prata med din läkare vad du ska se upp med att kombinera. Men normal sätt så är det ingen fara med med naturliga tillskott.

7 Artiklar För den SERIÖSA Viktminskaren

1.Hur gör man för att banta snabbt?

2.Läs om bantingsmedel

3.Banta med pulver

4.Vilka bantningspreparat fungerar

5.Hur fungerar viktminskningspiller?

6.Vad är viktminsknings tabletter för något?

7.Läs mer om viktminskning och bantning m.m.

Integritetspolicy