Vi tar en snabbtitt på: Naturdiet (Bantningsprodukt)

Naturdiet är en produkt för dig som vill gå ner i vikt, behålla din nuvarande vikt eller bara hitta ett sätt att få i dig näring under en stressig dag som du inte har tid att sitta ner och äta en riktigt måltid. Naturdiet sägs innehålla vitaminer och mineraler, proteiner och kolhydrater, nyttiga fetter och fibrer.

Finns i många smaker

Alla Naturdiets produkter finns i många smaker, men de har alla samma grundprincip, vilket är: att vara näringsmässigt kompletta produkter som kan ersätta en hel måltid.

Man ska kunna byta ut enstaka måltider under en dag, eller så ersätt varenda en om man vill det. Det är helt upp till dig själv hur du vill att Naturdiet ska fungera.

Alla Naturdiets produkter innehåller bara 100– 200 kcal och vanligtvis så förbränner en människa 2000– 3000 kcal under en vanlig dag. Och om du äter mindre än vad som du gör av med så går du ner i vikt. Väldigt enkelt och lätt enligt Naturdiet.

Andra måltidsersättare är Modifast och Nutrilette. Acomplia eller Rimonabant är ett läkemedel som ska motarbeta fetma och övervikt. Carb blocker är ett annat bantningsmedel.

Lågt kaloriinnehåll

Naturdiets drinkmix och shake kan du enligt Naturdiets tillverkare leva på som ensam kostkälla, för de är s.k. VLCD (Very Low calorie Diet). Och Naturdiet följer livsmedelverkets ramar för vad en måltidsersättning ska innehålla och det är max 800 kcal/dag. Så äter du enbart Naturdiets drinkmix i 2 veckor så kommer du garanterat bli smal snabbt lovar Naturdiet.

Om du däremot inte vill gå ner i vikt så snabbt eller så mycket, om du t.ex. vill hålla din uppnådda idealvikt eller om du helt enkelt bara vill ha ett nyttigare mellanmål.

Så rekommenderar Naturdiet att du byter ut en måltid om dagen mot en Naturdiet smoothie eller en Naturdiet mealbar. Dessa är så kallade LCD (Low Calorie Diet).

Byt ut frukost, lunch, middag eller mellanmål med Naturdiet. För Naturdiet fungerar utmärkt som måltidsersättning för alla dina måltider. Det är du som bestämmer själv, följ bara det viktprogram som du valt!

Naturdiets olika produkter och kaloriinnehåll:

Dietbars: Naturdiet dietbars finns i smakerna choklad & nougat, karamell och hasselnöt. Varje bar innehåller ca 200 kcal.

Pulver: Naturdiet pulver är enkel att laga till, man blandar bara pulvret tillsammans med kallt vatten i en shaker i några sekunder och sedan är det bara att dricka. 5 st. påsar innehåller totalt 550 kcal och motsvarar allt som du behöver för att du ska må bra under en hel dag. Till män så rekommenderas det 6 påsar/ dag och dessa finns i smakerna choklad, jordgubb och caffelatte.

Ready to drink: Naturdiet färdigdryck innehåller ca. 180 kcal/ portion, 1,1 % fett och mindre än 0,7 % vanligt socker. Finns i smakerna choklad, jordgubb, vanilj och caffelatte.

Snackbar: Naturdiet snackbar innehåller ca. 99 kcal. och finns i smakerna choklad & karamell, choklad & puffat ris samt chokladcrisp.

Naturdiet är bluff enligt kostdoktorn.se

För går man ner i vikt av att dricka dyr sockerlösning med vitaminer i? Nej självklart inte. Men det är vad som Naturdiet försöker lura bantare med. Bättre skall då vara att gå ner i vikt med hjälp av att fasta.

Och Naturdiet innehåller inte bara en massa socker, utan de har även fyllt på med en massa kemiska sötningsmedel. Så den som lyckas gå ner i vikt trots sådana här sockerbomber har antagligen en vilja av stål.

Det här är ett fantastiskt exempel på varför fettsnål bantning vanligen fungerar så dåligt i längden. Banta med socker?

 

Integritetspolicy