Vi tar en snabbtitt på: Synerlin (Bantningsprodukt)

Synerlin är ett bantningspreparat som bränner fett och precis som många andra fettförbrännare så är Synerlin både ett uppiggande och aptitdämpande preparat. Det rekommenderas därför att man ska ta en dos före sina måltider.

Men personer som tränar mycket använder ofta Synerlin 1/2 tim. innan de ska träna, detta eftersom att det är uppiggande och gör att man orkar prestera mera.

Tar tid att se resultat

Med Synerlin kan det ta lite tid innan man ser resultat så det gäller att ha lite tålamod. Detta preparat gör inte att du tappar allt fett på ett par veckor. Man bör hellre använda sig av Synerlin i 3 mån. samtidigt som man tränar och äter lite bättre kost.

Preparatet är aptitdämpande och minskar sötsuget och hungern, men väljer du att fortfarande äta spräpmat så kommer det att dröja innan du ser några resultat.

Synerlins huvudingrediens

Synerlin har som huvudingrediens Synefrin och detta ämne har en liknande effekt i kroppen som adrenalin. Synefrin ökar ämnesomsättningen upp till 10%, ger energi och höjer blodtrycket. Förutom det här så innehåller Synerlin även koffein och extrakt utav grönt te. Det är dessa ingredienser som Synerlin innehåller: synefrin, koffein och grönt te.

Koffein

Koffein är allmänt uppiggande och förstärker Synefrinets effekt, men även dess biverkningar.

Grönt te

Grönt te innehåller catechiner och även koffein, som båda 2 har en bevisad effekt, speciellt tillsammans då de förstärker varandra. Olika studier har visat på en ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5 % och minskning av midjemåttet med 4-5%.

Hur fungerar Synefrin?

Synefrin ungefär som adrenalin, vilket vill säg aktiverar det sympatiska nervsystemet. Ämnesomsättningen ökar då med mellan 8-10%, hungerkänslorna dämpas, man blir piggare, får mer energi, bränner kalorier och man kan prestera lite mera.

Det sägs att man kommer att må allmänt bra samtidigt som man går ner i vikt. En energikicken som t.ex. kan behövas vid nattarbete eller vid hård träning.

Biverkningar med Synerlin

Nackdelen med Synerlin är att du får högre blodtryck och högre puls, vilket kan ge biverkningar på ditt kärl- och hjärtsystem, t.ex. hjärtklappning och höjt blodtryck. Du kan även bli rastlös och få lite svårare att sova. Har du redan ett högt blodtryck eller problem med ditt hjärtat så ska du undvika produkter som innehåller synefrin.

Andra möjliga biverkningar kan vara: överaktivitet, muntorrhet, darrande händer och yrsel, huvudvärk och sömnproblem. Synerlin försätter kroppen i ett tillstånd av fysisk stress, vilket kan vara bra om du ska träna eller behöver vara extra pigg och alert, men det är väldigt olämpligt om du vill slappna av.

Är det lagligt?

Ja, en dagsdos av Synerlin innehåller 150 mg rent Synefrin och enligt Läkemedelsverkets gräns för läkemedelsklassning så är det 160 mg synefrin per dag som är oliagligt.

Vad är det som skiljer Synefrin från andra bantningsmedel?

Det som skiljer Synerlin ifrån många andra fettförbrännare är att det innehåller ganska  mycket synefrin, ca 30%. Effekten från synefrin liknar den som man får från Efedrin.

Synerlin innehåller synefrin som påverkar det sympatiska nervsystemet, samma ämne som återfinns i bl.a. Helsingörpiller. Andra bantningspiller fungerar på olika andra sätt, några exempel är: Glocosanol som blockerar kolhydrater, Alli som blockerar fett och Super Slim som minskar hungerkänslorna.

 

Integritetspolicy