Bantningsmedel – NYARE, Bättre & Effektivare Preparat – GRANSKNING

För den som behöver en liten extra skjuts i början av bantningen för att motivera sig själv att ändra livsstil så finns det bantningsmedel att tillgå. Bantningsmedel är hälsokost eller läkemedel som är till för att dämpa hungern, öka fettförbränningen eller på något annat sätt hjälpa till vid viktminskning.

  • Sätt fart på din viktminskning
  • Ökar fettförbränningen flera 100%
  • Ger dig energi och mer fokus

Hur fungerar bantningspiller?

1. Hur fungerar de olika bantningsmedlen

Många svenskar lider idag utav övervikt, därför att vi idag äter fetare och sötare mat och rör på oss i mindre än någonsin. Ett bantningsmedel kan vara en hjälp på vägen till att gå ner i vikt. Idag finns det mängder av olika bantningsmedel ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket bantningsmedel man ska välja.

En del bantningsmedel finns i form utav kosttillskott, som har en dubbel verkan både på vikt, fettmassa och sötsug. Dessa bantningsmedel gör att du får i dig tillräckligt med intag utav kalcium som i sin tur kan skapa en minskning av din fettmassa och hjälpa med din viktminskning.

2. lactoserum

En annan ingrediens i många bantningsmedel är protein från lactoserum, detta reglerar din hunger och aptit. Vilket gör att du behåller din mättnadskänslan och därmed får lättare att kontrollera ditt näringsintag. Med denna typ av bantningsmedel slipper du känna det där akuta suget efter mat.

3. Äppelcidervinäger

Ett annat alternativ utav bantningsmedel är det som innehåller äppelcidervinäger. Förutom att hantera överflödigt fett, så ska detta bantningsmedel även hjälpa till att reducera kroppens celluliter på exempelvis låret.

4. Bantnings te

Bantningsmedel i form utav olika te är också en variant, dessa brukar även smaka gott. Dessa teer hjälper till att både reducera gaser och driva ut toxiner och gifter ur kroppen, vilket gör att du enklare kan gå ner i vikt.

5. Receptbelagda bantningsmedel

Ett annat vanligt bantningsmedel är de receptbelagda, som säljs på apoteken. Dessa bantningsmedel är ett bantningsmedel som blockerar din kropps fettupptag, men inte påverkar din aptit. När du väljer ett sådant bantningsmedel så tar du en kapsel/piller i samband med att du äter, dessa kapslar/piller gör att din kropp inte tar upp allt fett i maten.

1/3 av ditt fett försvinner ut genom din avföringen. Detta bantningsmedel kan man ta upp till 3 st. om dagen, men man bör ändå se upp med hur mycket kolhydrater, proteiner och fett du äter. Om du blir ordinerad ett sådant här bantningsmedel så ska du ta kontakt med en dietist, som kan hjälpa dig förändra din kost så att den blir mer balanserad och nyttig.

För att få detta bantingsmedel utskrivet måste du ha ett BMI på minst 30, eller ett BMI på över 28 med riskfaktorer (typ-2 diabetes, förhöjd blodfettnivå eller förhöjt blodtryck).

6. Tänk på…

Att vara försiktig med att använda bantningsmedel som du inte vet vilka biverkningarna det är. För det är inte värt att riskera din hälsa för att gå ner i vikt med hjälp utav ett bantningsmedel som du inte vet någonting om.

5 Artiklar bortom Bantningsmedel – Bli en Expert Bantare

1. Hur gör man för att banta snabbt?

2. Banta med pulver – Lyckas idag

3. Läs om viktminskningspiller – Dom Bästa Listas

4. Vad är viktminsknings tabletter för något? – Enkelt svar

5. Läs mer om viktminskning och bantning m.m. – 18 ARTIKLAR

Integritetspolicy