Vi tar en snabbtitt på: Nutrilett (Bantningsprodukt)

Nutrilett är en viktminskningsprodukt och Nutrilett har ett brett sortiment för både viktkontroll och för snabb viktminskning. Nutrilett lovar att det kommer att finnas en produkt som passar just dig och din smak.

Så oavsett om du är 60+ och vill lyckas med viktminskning eller bara är intressarad att veta mer så kan du här läsa det du behöver veta om Nutrilett. Nutrilett kan köpas nästan vart som helst, så som i mataffärer, hälsobutiker och i servicehandel. Nutrilett ska alltid vara tillgängligt för dig lovar tillverkarna.

Nutriletts sortiment

Från Nutriletts sortiment kan du välja mellan: lågkalorimåltider, shakes och soups för viktnedgång. Är du ute efter viktkontroll så finns det att välja mellan: smoothies, bars och pasta från Nutrilett. Alla produkterna ska tydligen finnas i många goda smaker lovar Nutrilett.

Andra bantningsprodukter som bygger på helt andra principer än VLCD är till exempel Reducer och Lepigen X-strong som båda ökar ämnesomsättningen. Andra bantningsmedel är Xenical, Zenjaki och zenaxin.

Lovar att göra livet lättare

Nutrilett lovar att göra livet lite lättare för dig som man och kvinna som vill lyckas med att gå ner i vikt. För bara stoppa Nutrilett i din väska och sedan kan du ägna dig åt lite roligare saker. Du behöver inte göra någon planering för dina matinköp, så du slipper springa i olika butiker för att få tag på rätt varor, du behöver heller inte stå flera timmar i köket för att förbereda dina mål, enligt Nutriletts tillverkare. Och dessutom lovar Nutrilett att du slipper bekymra dig om att hålla en matlåda kyld.

Tryggt och säkert

Nutriletts tillverkare säger även att du inte behöver oroa dig över om du får i dig för mycket fett eller för lite kolhydrater. Nutriletts produkter har utvecklas utav läkaren: Lars H. Høie. Med ett mål av Nutrilett så lovar de dig att du kan vara säker på att du får i dig alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver, men ändå minimalt med kalorier.

Olika måltidsersättningar

Nutrilett har olika typer av måltidsersättningar som innehåller få kalorier samtidigt som de mättar, går snabba att blanda till och är lätta att bära med sig.

Nutrilett använder sig av VLCD, Very Low Calorie Diet och för att få klassas som VLCD så ska dieten innebära att man får i sig färre än 800 kcal/dag. Det normala dagsbehovet för en kvinna är ungefär 1800 kcal och för en man ungefär 2100 kcal.

Det låga kaloriintaget gör att man snabbt blir smal. Men det finns dock en risk med lågkaloridieter och det är att kroppen kan hamna i svält. Vilket betyder att kroppens ämnesomsättning går ner på sparlåga, eftersom att kroppen vill spara på den lilla energi som den får i sig. Och detta är inte så bra om man vill gå ner i vikt eller bli av med celluliter på låret.

Det kan till och med sluta med att kroppen bestämmer sig för att lägga på sig några extra kilon, för att ha som buffert när man slutar med den extrema dieten. Det är därför viktigt att man följer lågkaloridieter med måtta och ser till att kroppen inte hamnar i svält, vilket inte är bra om du exempelvis vill bli av med gäddhäng.

Dosering

2 kapslar 3 ggr/dag tillsammans med minst 2 dl vatten ca 1 tim. innan måltid. Nutrilett Comp ska kombineras med mycket vatten, minst 1,5-2 liter vätska om dagen. Kapslarna sväljes hela.

Ingredienser

Varje kapsel innehåller 410 mg glukomannan (från den japanska växten Amorphophallus konjac), mikrokristallinsk cellulosa, gelatin (i kapselhöljet) och magnesiumsalter av fettsyror. Nutrilett Comp ska man förvara torrt i rumstemperatur.

 

Integritetspolicy