Gå ner i vikt

Gå ner i vikt

Att vilja gå ner i vikt är en önskan som finns hos många människor. De flesta människor vill ha en bättre och hälsosammare livsstil. Och detta är det allra bästa för de flesta människor, för att bli av med lite underhudsfett kan förbättra hälsan hos många människor. Och det är faktiskt så att nästan 50% av alla svenskar har en övervikt, vilket betyder att de har ett BMI på över 25. För att få hjälp och en extra skjuts att gå ner i vikt så kan du ta hjälp av ett kosttillskott som ökar din fettförbränningsförmåga. Extremer är ett sådant kosttillskott som innehåller en blandning av några kraftfulla fettförbrännande ämnen.

3 tecken på att din din övervikt kan vara livsfarlig

Äter du för mycket godis och sötsaker?
Äter du snabbmat flera gånger i veckan?
Är du stillasittande, tränar eller rör väldigt sällan på dig?

Det är nämligen så att din kroppsvikt styrs av hur mycket energi som du får i dig via din kost och hur mycket energi som går åt till dina dagliga aktiviteter (när du rör på dig).

Få hjälp mer din övervikt med Extremer

Extremer är ett kosttillskott som består av en blandning av kraftfulla fettförbrännande ämnen. Extremer är ett kosttillskott som man inte skall användas som ett alternativ till en varierad kost. Extremer ökar fettförbränningen , ger dig mer energi, minskar aptiten, sätter fart på mag- och tarmsystemet.

Bara naturligheter i Extremer

Grönt te, chili, magnesium, protein, spenat och yerba mate.

Här kan du köpa Extremer

Effektiva bantningstips för att gå ner i vikt

Undvik stora måltider. Ät istället mindre måltider, detta gör att du känner dig mindre hungrig och du får lättare att kontrollera din aptit och vikt. Flera små måltider/dag ökar även din ämnesomsättning.

Drick mycket vatten under dagen. Det här är ett bra sätt att hindra sig från att småäta. Vattnet hjälper även till att dra ut toxiner ur kroppen.

Ät mer protein. Protein fyller upp magen och gör att du känner dig mätt längre.

Ät bra frukost. Om du äter en nyttig och bra frukost, så slipper du bli små hungrig innan det är dags för lunchen.

Ta promenader. Ta en promenad efter att du ätit din lunch och middag. Detta gör att din metabolism får lättare att arbeta. Men vänta 10-15 min. så du inte får en stressmage av detta.

Undvik alkohol. Alkohol innehåller en stor mängd tomma kalorier: ett glas vin innehåller cirka 120 kalorier och en flaska starköl cirka 155 kalorier. Om du inte vill undvika alkohol helt så försök i alla fall att begränsa det till att endast dricka ett eller två glas till helgen.

Sov mer. Sömnen är viktig, för vid sömnbrist så producerar kroppen mycket hormoner och detta ökar aptiten.

Drick inte alkohol ­under veckorna. Alkohol innehåller en hel del kalorier och ökar dessutom hungerkänslorna.

Drick grönt te. Grönt te innehåller antioxidanter som ökar din ämnesomsättning och stimulerar frigörandet av lagrat fett i kroppen.

Risken ökar att drabbas av farliga sjukdomar vid överviktig

Är man överviktig och fet så ökar risken betydligt för att man ska drabbas av en del sjukdomar som t.ex. typ 2-diabetes, högt blodtryck, höga blodfetter, hjärt- och kärlsjukdomar.

Övervikt kan leda till cancer och andra farligheter

Fetma och övervikt ökar risken att drabbas av vissa cancerformer, t.ex. bröstcancer och prostatacancer. Att vara överviktig kan även göra det svårare för en kvinna att bli gravid. Även ledförslitning, gallsten och urininkontinens är mer vanligt förekommande hos personer med fetma och övervikt.

Använd Extremer och skapa rätt förutsägningar

Att börja med att skapa rätt förutsättningar för att gå ner i vikt lite snabbare kan man jämföra med att t.ex. lära sig att jonglera. Man måste ha koll på flera olika viktminskningsfaktorer samtidigt och inte fuska. För att klara av att gå ner i vikt snabbt så kräver det utan tvivel både att man har ett bra sinne och en bra beslutsamhet. Men det krävs också att man har kunskap om vilka metoder som verkligen fungerar och vilka som du ska undvika. Ett bra sätt att få den där lilla extra kicken i vardagliga livet är att integrera ett naturligt kosttillskott till din kost. Extremer är ett utmärkt sådant att ta hjälp av och för att få sig en extra skjuts framåt till sin viktminskning.

Integritetspolicy