Mivitotal FAKTA – Kosttillskottet som påstår sig vara Komplett

Mivitotal är ett flytande multivitaminpreparat för alla åldrar, med an smak av citrusfrukter. Mivitotal finns i flera olika varianter bl.a. Mivitotal Flex och Mivitotal Plus. Mivitotal Flex är ett bra val för dig som vill ha ett kosttillskott som är energigivande och uppiggande, för dig som behöver en snabb, extra energikick.

  • Ett komplett och balanserat näringstillskott
  • Flytande för ett bättre upptag
  • Fullproppat med mineraler

Denna multivitamin rekommenderas till dig som tränar och håller igång mycket, men även för den som behöver ett extra tillskott.

1. Ett kosttillskott för alla

Mivitotal en produkt för människor alla åldrar, gammal som ung, elitidrottare eller soffliggare, till dig som stressar eller för dig som slarvar lite med maten, till alla som önskar sig ett komplett och balanserat kosttillskott.

Produkten är dessutom flytande, för att få ett extra bra upptag och dessa anses då vara både lättare att bryta ned och att ta upp för kroppen utan att belasta kroppens matsmältning.

2. Dosering

Enligt tillverkarna så rekommenderas det att man tar 1-2 msk, 2 ggr/dag tillsammans med en måltid.

3. Ingredienserna i mivitotal

Vatten, mineralämnen (magnesium, kalcium, kalium, zink, mangan, bor, jod, krom, selen), vitaminer (betakaroten, B1,B2,B3,B5,B6,B12,C,D3, E, biotin, folsyra), emulgeringsmedel(E415,E422), antioxidationsmedel (citronsyra, kaliumsorbat, natriumbensoat), citrus, vassleprotein, L.tyrosin, bioflavonoider, inositol, kolin, PABA, Q10,alfalfa, psyllium.

4. Det kompletta näringstillskottet

Mivitotal är ett komplett och balanserat näringstillskott som passar människor alla åldrar. Mivitotal Plus innehåller mer än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium och bioflavonoider, detta påstås vara ett av marknadens mest kompletta kosttillskott.

Något som även är jätte nyttigt är kolloidaltsilver.

5. I flytande form för ett snabbt upptag

Det finns vetenskapliga studier som gjorts och som visar hur viktigt det är för vår hälsa att vi får i oss vitaminer och mineraler. Men den kanske viktigaste aspekten att ta hänsyn till, är förmågan att absorbera och tillgodogöra sig den näringsämnen som vi tillför vår kropp.

I takt med en stigande ålder så sker en del förändringar i kroppens förmåga till nedbrytning och upptag av näringsämnen. Detta i kombination med andra faktorer ökar risken för näringsbrist även om kosten är väl sammansatt.

Och av den anledningen så kan just ett tillskott i flytande form anses både lättare att bryta ned och att ta upp för kroppen utan att belasta kroppens matsmältningssystem.

Ett annat bra tillskott man kan ta är nonojuice, läs mer om denna juice här.

Integritetspolicy