Snabbguide – Sex-Dieten (Öka din Sexuella Aptit)

Är du en av många kvinnor som undrar vart din sexlust har tagit vägen? Som upplever att den stora orgasmen känns väldigt avlägsen och oåtkomlig? Då är det kanske dags att du ändrar dina matvanor! I alla fall enligt denna dieten, den så kallade sex-dieten.

Den kanske för vissa låter som väldigt konstig och onödig, men den här dieten är inte som alla andra dieter. Sex-dieten ska inte få dig att tappa kilon och rasa i vikt, utan den här dieten ska öka din sexuella aptit.

Förbättrad sexlust med rätt kost

Det är Marrena Lindberg, som är författare till boken ”The orgasmic diet” somupptäckt att  kvinnor kan förbättra sitt sexlivet avsevärt genom att följa några enstaka och enkla kostregler. Hennes så kallade” orgasmdiet” ska inte bara göra det lättare att nå klimax utan den ska också öka den sexuella lusten och göra din orgasm starkare.

Marrena nämner olika mål som man bör uppnå genom sex-dieten och det första är att öka halten av testosteron, det andra är att skapa en balans mellan dopamin och sertonin, det tredje målet är att stärka slidmusklerna (för kvinnor då) och det fjärde är att få en ordentlig cirkulation i könsorganen.

Efter ungefär två veckor så skall man enligt Marrena få mer sexuell aptit och i samband med det gå ner i vikt.

Ja så denna diet är framtagen för de personer som vill öka sin sexuella lust. Även om dieten frånbörjan var mer riktad till kvinnor så passar sex-dieten både för kvinnor och för män eftersom att den sägs öka den sexuella aptiten.

För att få ett bättre sexliv enligt Marrena Lindbergh så bör man göra följande:

  • Äta mer fett och proteiner
  • Äta mer mörk choklad
  • Höja testosteronhalten i kroppen
  • Höja serotoninhalten i kroppen
  • Höja dopaminhalten i kroppen
  • Skaffa sig starka slidmuskler

För att skaffa sig starka slidmuskler, så bör man knipa.

Här flöjer några knipövningar:

Knipövningarna gör man lättast genom att lägga sig på rygg, med hälarna i golvet och samtidigt pressa ihop underlivets muskler för att sedan slappna av.

För att ta det till en mer avancerad nivå så kan även ta till en så kallad “GyneFlex” som är en slags knipträningssak som man ska använda ungefär 20 minuter, 2 gånger i veckan för att det ska ge resultat. All sorts träning är bra enligt sex-dieten, då all träning är bra för din hälsa och på så vis bra för ditt sexliv.

Kosten enligt sex-dieten:

Man bör äta 40 % av kolhydrater, 30 % av proteiner och 30 % av fett enligt sex-dieten.

Kolhydraterna skall då bestå utav vegetabilier och det får inte bestå utav för mycket stärkelse och fettet skall vara naturligt, det får aldrig vara transfetter.

Råvaror som enligt sex-dieten är bra är:

Ägg, naturell eko-yoghurt, keso, ost, parmesanost, bär, kyckling, köttfärs, kalkon, tonfisk, ekologiskt bacon, sardellfiléer, romansallad, vinäger, honung, majonnäs, dijonsenap, citron, rapsolja, valnötter, pinjenötter, pekannötter, oliver, lök, vitlök, bönor, grönsaker, fullkornsris, fullkornspasta, kapris,  peppar, salt, kanel, gurkmeja, spiskummin, saffran, melon, fikon, mango, vindruvor och plommon.

Det man bör akta sig för är:

All typ av skräpmat, koffein, alkohol, cigarretter, nervlugnande medel och p-piller för att inte störa den sexuella lusten.

Det är även bra att enligt sex-dieten äta kosttillskott som:

Fiskolja, multivitaminer, zink, magnesium och kalcium.
Det är även bra att äta några rutor mörk choklad varje dag eftersom just mörk choklad sägs kunna öka den sexuella lusten. T.ex. som mellanmål kan en bit mörk choklad vara ett utomordentligt förslag, men nötter och frukt fungerar även det bra som mellanmål.

Integritetspolicy