Teer och Juicer

När du vaknar på morgonen, är det en tee eller en saftig juice som du springer fram till kylen och letar? Te är känd för sina antioxidanta egenskaper vilket menas “naturliga skyddet i kroppen mot reaktiva syrearter, vilket då är som exempelvis fria radikaler”. Många hälsogurus där ute förespråkar olika teer för att maxa skyddet i din kropp. Sen har vi dom oändliga mängder med juicer där vi kan mixa våra egna nyttiga favoritfrukter.

  • Teer finns i en mäng olika sorter och smaker
  • Blanda dina egna favorit frukter eller bär till en egen juice
  • Både juicer och teer är en riktigt boost för din hälsa

Så ta dig dig djupare ner i ämnet genom att besöka te eller juice länken.

Teer – Välj bland en stor mängd olika sorter

Te har sannolikt funnits i flera 1000 år och det är en väldigt populär dryck som har spritt sig över hela världen. Eftersom att te har funnits så pass länge så vet man inte när, hur och vem som först uppfann teet. Alla olika tesorter har sitt ursprung ifrån samma typ utav buske, som bär det latinska namnet Camellia sinensis.

TE ARTIKELN – Här kan du läsa mer om de olika tesorterna som finns

Juicer – Mixa dina egna frukter & bär

Juice kan vara så mycket mer än bara vätska som pressas från en apelsin, de är alla sprängfyllda med nyttigheter så som vitaminer och antioxidanter. Den absolut bästa investeringen man kan göra i sin hälsa är att varje morgon blanda till en egen färsk juice av endera frukter eller bär.

JUICE ARTIKELN – Läs mer om juicer och andra nyttigheter

Integritetspolicy