Kolloidalt Silver FAKTA – Användning, Biverkningar (GUIDE)

Det är inte bara i silvertackor som silver är eftertraktat, utan även så kolloidalt silver som har vuxit i popularitet då många vittnat om dess positiva effekt. Kolloidalt silver består av destillerat vatten och massvis med mikroskopiska silverpartiklar. Kolloidalt silver stärker ditt immunförsvar, samtidigt som det rensar kroppen på bakterier, svampar och virus.

 • Kolloidalt silver smakar och luktar inget
 • Perfekt att badda huden och mot exempelvis finnar
 • Kolloidalt silver har vuxit i popularitet

Silverpartiklarna existerar vanligtvis i 2 olika former. Dels i lös form, så kallad jonform och dels i partikelform där silver i elementär form existerar som partiklar med en väldigt liten storlek.

Något som också är bra för immunförsvaret är linfröolja.

1. Redan förekommande 1938

Silver var vanligt förekommande redan under 1938, då någon påstår att mormorsmormor placerade ett silvermynt i mjölkkannan för att mjölken skulle klara sig en längre tid i rumstemperatur.

2. Vad är kolloidalt silver…

Kolloidalt silver består otroligt små silverpartiklar som svävar omkring i en lösning. Silver är en kraftfull naturlig antibiotika som människan använt sig av i många 1000 år, utan några negativa bieffekter.

Silvret fungerar som en katalysator som odugliggör det speciella enzym som alla encelliga bakterier, svampar och virus använder till sin syremetabolism, de stryps då.

Trots detta så tar inte kroppens enzymer eller kroppens övriga kemiska funktioner inte skada. Silvret dödar alla sjukdomsrelaterade organismer inom 6 min. efter kontakt, detta gäller även de pleomorfiska (mångformiga).

3. Naturligt förekommande

Silver förekommer naturligt i jorden som en mineral och är ett nödvändigt ämne både för växter, djur och människor. Förr så erhöll man den nödvändiga halten av silver via födan, men så är inte längre fallet.

De flesta av våra grödor odlas i exploaterad, kemisk besprutad och behandlad jord och mineralerna är inte längre tillgängliga den naturliga vägen.

Sedan 1940 så har människans immunförsvar gradvis försvagats. Och ett fullgott immunförsvar ska kunna stå emot vanliga åkommor så t.ex. förkylning, influensa eller svamp. Men det moderna immunförsvaret är bombarderat av kemiska föroreningar i luften, vatten och i maten.

Före 1940 så blev huvuddelen av vår mat odlad genom organiska och naturliga gödningsmedel. Jorden och gödningsmedlen innehöll många nödvändiga spårämnen som hjälpte kroppens naturliga försvarssystem.

Idag så är marken mycket näringsfattig och gödningsmedlen syntetiska och av kemiska utgåvor, som inte innehåller några spårämnen som finns i de organiska gödningsmedel. Ett utav dessa spårämnen som försvunnit är silver.

Något som också är väldigt nyttigt för din kropp är honung, läs mer om honungen.

4. Kolloidalt silver är bra för…

Det skyddar mot alla typer av infektioner. Att ha tillräckligt med silver i kroppen, är som att ha ett överlägset andra immunförsvar. Kolloidalt silver smakar inget och luktar inget och retar inte känsliga vävnader.

Man kan både ta det invärtes genom munnen och utvärtes på omslag som direkt på ett skärsår eller skrubbsår eller på vårtor. Man kan även badda huden med det mot t.ex. finnar, eksem och andra hudåkommor.

Man kan gurgla det, droppa i ögonen och öronen, använda det vaginalt och analt, liksom inhalera det som sprej i näsa eller lungor.

Mot olika hudprobelm är också kokosfett bra.

5. Det sägs även skydda mot:

 1. Bakteriella infektioner
 2. Blindtarmsinflammation
 3. Blodförgiftning
 4. Blåskatarr
 5. Brännskador
 6. Bältros
 7. Bölder
 8. Cancer
 9. Candida albicans
 10. Cystit
 11. Dermatit
 12. Diabetes
 13. Diarré
 14. Difteri

Plus dessa:

dysenteri, eksem, epstein barr-virus, fibrosit, finnar, fotsvamp, gonorré, hemorrojder, herpesvirus, hudcancer, impetigo, influensa, hjärnhinneinflammation, katarrer, keratit, kikhosta, klåda runt anus, kolit, konjunktivit, kroniskt trötthetssyndrom, ledgångsreumatism, legionärssjuka, lunginflammation, lungsäcksinflammation, lupus, magsår, malaria, Ménieres sjukdom, mjältbrand, neurasteni, organskador, paratyfus, poliovirus, prostatabesvär, psoriasis, reumatism, ringmask, rosacea, salmonellainfektion, scharlakansfeber, seborré, snuva, solbränna, spetälska, stafylokock infektioner, stelkramp, streptokockinfektion, syfilis, sår, tarmbesvär, tons/hit, tuberkulos, tyfus, urinvägsinfektion, vårtor, ögoninflammation, öroninfektion, örontrumpetsinfektion.

Integritetspolicy