Rolig Träning – Chans till Viktminskning Ökar Flera 100%

Att ha roligt under träningen, är det är bästa sättet att lyckas. För när du rör på dig så ökar förbränningen i kroppen och viktminskningen kommer då som ett brev på posten.

Det allra första som du ska göra när du ska börja motionera/träna, är att välja en rolig aktivitet. För om du tycker att träningen är rolig så är chansen mycket större att du ska fortsätta träna under en längre tid.

  • Se till att din träning är rolig
  • Du kommer hålla motivationen uppe
  • Dina chanser att gå ner i vikt kan öka fler 100%

 

1. Vilken träningsform vill du utöva

När man väljer träningsform så ska helst moment som, kroppshållning, balans, kondition och styrka finnas med. Och fundera på om du behöver varva ner eller upp, om du vill köra individuellt eller i lag?

Kanske är det ridning, spinning eller att träna styrketräning som tilltalar dig. Eller varför inte testa stavgång eller löpning, då slipper du passa en massa träningstider. Vad du än kommer att väljer, ta alltid i så att pulsen höjs och träna åtminstone 3 st. 30 min. pass per vecka.

På köpet kommer du även att få en jämnare aptit, ett bättre humör, ökad energi- och fettförbränning, mer ork och i slutändan också en lägre vikt.

2. Fokusera på att det är roligt

En viktig faktor under ett träningspass är att fokusera på att det faktiskt ÄR roligt att träna. Och då menar jag inte att du ska hitta på och ljuga för din kropp, utan att du kan välja att fokusera på det som funkar i kroppen. Känn efter där det känns bra och lätt.

Visst kan det ibland vara bra att känna att sina ben känns som blyklumpar och armmusklerna svaga som filmjölk. Men notera det mer än att värdera det. Gå istället vidare till andra ställen i kroppen där det känns bra och stanna till där. Eller lär dig att tänka annorlunda, som t.ex. Nu jobbar jag verkligen med benen, så nu stärks de!, när benen känns trötta och tunga.

3. Känn positiva saker i din kropp

Genom att känna positiva saker i din kropp när man tränar så blir träningen mycket roligare. Genom att hitta positiva saker så gör vi motionen mer angenäm. Pröva nästa gång du tränar ska du få se. Men det kan behövas några gånger innan du kan fånga dina tankar direkt.

4. Roligt är A och O

Att träna något som man tycker är roligt är A & O för att lyckas med sin träning. Genom att göra något som man tycker är dötrist, kommer träningen i slutändan att rinna ut i sanden. Alla människor tycker om olika saker. Löpning, styrketräning, skidåkning, cykling, promenader, spinning, bodypump, core, m.m.

Det finns i dag oändligt många träningsformer och någon kommer att passa för just dig. Det allra viktiga är att välja det som känns bäst. För det är så det gör att träningen blir av. Se också till att följa vissa gyllene regler efter träningen.

Integritetspolicy