Present till Bror – 10 Bästa Presenttips : “Boosta Brorsans Hälsa”

Är det dags att köpa en present till bror? Går du i förvirrande tankar vad du ska köpa för present till brorsan? Ibland så kan det nästan kännas omöjligt att komma på vad man ska köpa. Du vill såklart inte att din bror ska bli besviken. Men ta det bara chill, i den här artikel kommer du få svaren på dom bästa och mest hälsogynnande presenterna.

 • Har du svårigheter att veta vad du ska ge brorsan i present?
 • Vill du undvika ge en present din brorsa ej kommer gilla?
 • Vad sägs om att ge en gåva som även är bra för brorsans hälsa?

Då vill jag berätta att du har googlat dig helt rätt. Här kommer du få hjälp att bli av med present ångesten samtidigt som du kommer att få en glad broder. En annan sak är att dom hör presenterna kommer passa din broder än vilken typ av människa han är.

Presenterna listade här är svåra att bli besvikna på, det kan vi nästan, men bara nästan lova. För även om din bror mot förmodan inte skulle bli glad för presenten, så kommer hans hälsa vara dig evigt tacksam.

Den här listan är presenter till din bror som kan ge

 • Mindre spänningar i en stel kropp
 • Bättre sömn om det är ett spöke i livet
 • Avkopplande effekt mot en stressig vardag

Är du laddad för att gå igenom listan på dom bästa presenterna till din bror som kommer göra skillnad? Härligt, nu drar vi igång.

1. SPIKMATTAN – Present till Bror när “John Blund” varit Bortrest

Din brorsa kanske är stor och stark, men inte ens han har nog undkommit vardagens stress. Ja den är helt enkel mycket svår att gömma sig för helt och hållet. Listan på saker som måste göras ser inte ut att ha någon ände och när vi väl har bockat av en sak så läggs en ny sak att göra.

Det här ger ofta en sur bismak i livet som stress och spänningar. Det här kan göra att man bland annat har det tuffare att somna på natten. Du kanske själv känner igen dig? När man väl stressat upp sig så är det inte bara att bli av med för att det är dags att sova. Men med en spikmatta som present till din bror så kan du faktisk ge han mer ro.

Spikmattans piggar som sjunker in i kroppen ger en viss smärta som efter ett tag går över i ett behag som sprider sig. Kroppen börjar nu avge kemikalier som gör att nervsystemet lugnar ner sig. Den här presenten passar därför perfekt för din bror att ha med sig in i sovrummet för att öka sina chanser att somna snabbare.

 • Presenten som är perfekt i samband med sömn
 • Nervsystemet kommer älska denna present
 • Räkna med att sömnsvårigheterna minskar

2. MASSAGEPISTOLEN – Ge Brorsans Muskler ett Skjut: Omedelbar Effekt

Kan det vara så att du märkt av att din bror har någon stelhet på kroppen? Eller har han klagat på någon viss krämpa. Dom flesta av oss är stel på något ställe i kroppen. För att vi skall fungera som bäst så är det viktigt att vi håller kroppen som är vårt arbetsredskap helt i topp. För inte är det kul att gå till jobbet som en stel klagomur?

Den stela kroppen kommer även som oftast även med smärta, vilket kan ge oss en mycket otrevlig bismak. Den suger ork ur oss vilket gör oss sega och tröga. Men än värre är att det kan göra oss mindre glada på våran omgivning, vi blir allt som ofta lättirriterad och arg.

En massagepistol är något som skulle råda bot på vissa av dessa problem. Den är den perfekta presenten till din bror så att han kan sikta in sig på precis det område som han känner värk eller stelhet ifrån. Han kommer att få mjukare och lenare muskler än någonsin, och förhoppningsvis även mer glad och energifylld.

Varför det här skulle kunna vara en bra present till brorsan

 • Han har stelheter som en sköldpappa på vissa ställen
 • Beklagat sig över att det värker ibland i kroppen
 • Verkar trött och lite vresig till och från
 • Vissa blir glad av att bara se massagepistolen

3. NACKMASSAGE – En Nack-Excellent Present till bror

Är din bror stel som en gammal medeltids ringmur runt omkring i nacken? Går han runt på dagarna med uppdragna skuldror? Det är faktiskt så att ett av dom mest vanliga områden som vi människor drar på oss stelheter, är just nacken. Det här kommer från allt jobb och slit och den stress vi låter komma nära inpå oss.

Nu kan du hjälpa din bror och hans stela nacke. Med den här presenten till din brorsa så kan du räkna med att han kommer att få uppleva en skön förvandling. Det gäller extra mycket om man nu har mycket spänningar i nacke och skuldror.

Det roligaste att se är att dom flesta blir så förvånad efter en nackmassage. Dom har blivit av med spänningar dom inte ens visste fanns där, kroppen är så van att man inte är helt medveten. Och om din bror älskar att koppla av en stund framför tv apparaten så har du möjlighet att ge han en present som ökar njutningen.

Medan han sitter där och ser på sitt favoritprogram så sköter nackmassagen spa behandlingen. Kan det bli bättre för en sliten bror? Risken finns att han kommer slappna av så mycket att han inte ens hinner till sängen, han somnar och vaknar utvilad på soffan dagen därpå.

 • Ser till att din bror får en lättare nacke
 • Gör jobbet medan han njuter framför tv apparaten
 • En present din bror kommer att älska

4. GJUTJÄRNSGRYTA – “Presenten som Fräser & Kryddar Familjebandet”

Är det så att din bror gillar att vara i köket och fixa med maten? Om så är fallet så kan man inte sluta undra hur mycket ha kommer att uppskatta denna fina och robusta present. Du kan med säkerhet räkna med att den här presenten till din bror kommer skänka han många nya fräscha och goda måltider framöver.

Vad tror du att din bror kommer att tycka om att laga mat i en gryta gjord av naturligt material? En gryta som inte avger farliga gifter eller andra onödiga kemikalier. Jag tror han kommer att bli riktigt nöjd. Nu kan han bli en hemmakock av klass.

Vad mer din bror kommer uppskatta med denna present är dess hållbarheten. Den här grytan är inte som alla andra att du behöver slänga eller byta ut bara för att du får en repa. Den blir inte farlig eller obrukar bara för det. Nej med bra skötsel så kommer den här presenten kunna glädja honom i köket för resten av hans hemmakocks liv.

 • Se till att din bror kan laga mer hälsosam mat än någonsin
 • En present som inte släpper av sig farliga gifter i maten
 • Den här presenten till din bror är hållbar livet ut

5. FOTBAD – “Stig på i Lyxet som ger Glada Fötter”

Jobbar din bror med något där han håller fötterna och benen i ständig aktivitet? Han kanske även på gillar att löpa på sin fritid eller som motionsmetod? Det är väldigt vanligt att folk glömmer att ta hand om sina fötter. Men med tanke på hur ofta dom är i bruk så kan vi säkerligen veta att dom kommer att må bra av ett kurerande fotbad.

Det är säkerligen inte så lätt att få iväg din bror på en fotbehandling. Det är lite som att gå till doktorn, man drar gärna på det så länge bara möjligt.

Fotvård kostar även en hel del pengar, men med ett fotbad i hemmet så kommer varje behandling inte kosta många kronor. Det här är en av många bra presenter till din bror där han kan njut framför tvn med extra skön och uppfriskande massagebehandling.

Bra anledningar att köpa ett fotbad i present till din bror

 • Bra för att behandla och förebygga hälsprickor
 • Ger fötterna en nykick som dom flesta behöver
 • Fotsvampen får en ny värsta fiende
 • Massage på fötter kopplar av hela kroppen

6. FILT MED VÄRME – Skänk brorsan en Värmande Elektrisk Kram

Vad tycker din bror om när han blir kall? Lider han som så många andra gör. Så illa att han tycker det är en av dom värsta sakerna? Då har du alla möjligheterna att göra hans liv behagligare i kyla tider. Den här presenten till din bror kommer göra att han kan hålla värmen när han känner sig kall och huttrig.

För att kroppen ska behålla sin värme eller värma upp sig så måste den växla upp och jobba hårdare. Från den lagrade energin den har i kroppen så börjar den spendera av den betydligt mer. Därför är den här presenten perfekt för att ge kroppen värme utan att själv behöva jobba.

Perfekt när din bror skall slå sig ner framför tvn. Han kan njuta av filten värmande egenskaper och inte behöva sätta på hemmets värmefläkt på högsta. Både hans muskler och leder kommer tacka filten då dessa inte alls trivs i kyla under längre tid. Fördelarna med en värmefilt till din bror som present är många, så ska du slå till?

 • Perfekt för den som inte gillar kyliga tider
 • Mer ekonomisk än husets värmefläkt
 • Muskler och leder kommer tacka

7. AIR FRYER – Presenten som Revolutionerar din Brors Kök

Är din brorsa en riktig hemmakock? Men jobbar han i köket utan en air fryer till hjälpmedel? Han har då missta något, för med en air fryer så kan du vara säker på att du gett din bror det rätta verktyget. Nu kan han komma att sitt hemmakockande till en helt annan nivå. Det här kommer brorsan verkligen att gilla.

Räkna med att din brorsa kommer att trivas ännu mer i köket om han får den här presenten. Har din brorsa en vanlig fritös hemma i köket? Då behöver han olja för att fritera maten. Olja är som vi vet inte alltid så nyttig, med en air fryer så tillagar du maten med varm luft. Det här gör maten nyttigare och framförallt fri från transfetter om du så vill.

Förutom att din brorsa kan sitta hemma och laga sig nyttigare måltider så kanske han även bjuder in dig lite oftare? Men det kräver såklart att han får en air fryer i present. Den här presenten kan inte misslyckas för en hemma kockande broder.

 • Brorsan kommer kunna laga till godare måltider
 • Perfekt om man vill slippa transfetter i maten
 • Tar matlagningen till en helt ny nivå

8. HUVUDMASSAGE SCALPER  – Present till Bror som Stjäl hans Hårresande stress

Hur får du kroppen att slappna av på riktig? Jo man ger en massage på huvudet. Det är där man kan uppnå en riktigt bra avslappning för hela kroppen. Uppe på våran bas, huvudet så hittar vi väldigt många spänningar. Där uppe sitter väldigt mycket muskler och nerver som tar åt sig väldigt bra av massagen.

I dagens tider så många av våra dagar av stress, slit och en ständig jäkt. Det här kommer att sätta sig på kroppen någonstans och huvudet är ett av dom vanligare ställena. Med en hjälp av en mjukgörande massage från en sådan här produkt så följs en avslappning som sedan sprider sig över hela kroppen.

När huvudet masseras så kommer det mer blod till området vilket ökar gör att mer syre kommer fram. Mer syre ger mer näring vilket har visat sig positiv för hårtillväxten. Framförallt så kommer massagen göra underverk mot spänningar i både området och resten av kroppen. Din brorsa kommer helt klart älska denna present.

 • Mycket av vardagens stress landar i huvudet
 • Håret får mer mer näring av massage
 • En present till din bror för en bättre hälsa

9. LUFTRENARE – Andas Friskt: “Boosta Luftkvaliten”

Har du koll på vilken miljö vi verkar och andas från? Nej den är inte så frisk och fräsch som vi kanske vill tro och en present till  bror som ger en bättre miljö att andas i är väl inte så tokig va? Om din bror nu skulle lida av allergier så kan det här vara en perfekt gåva för honom, renare och friskare miljö gör susen vilket även gjort den till en succe bland asmatiker.

Tiderna har förändrats. När vi ser oss tillbaka sisådär femtio år så kan vi konstatera at allergi inte var lika vanligt. Det har på dessa femtio år blivit en tredubbling, vilket är mer än anmärkningsvärt.

För dom som lider av dessa allergier så kommer det sidoeffekter såsom svårare att sova och en mer tröttsam vardag. Den här presenten till din bror är inte bara en bra present, det är även en present som ger dom bästa förutsättningarna för en bättre miljö.

Därför kommer din bror att tacka dig för luftrenaren

 • Hemmets syre blir mer friskt
 • Allergierna minskar
 • Sömnen kan påverkas positivt

10. SMOOTHIE MIXER – Släck Brorsans Törst med en Mix av Hälsa

Vill du vara med på att kicka igång din bror när han vaknar på morgonen? Som du säkert har stenkoll på är att dom flesta som kliver upp på morgonen beger sig till “on knappen” på kaffekannan. Varför? Ja förutom att det är väldigt gott så väcker koffeinet i kaffet upp den slöa kroppen.

Ett annat sätt att kickstarta sin dag på är med hjälp av en smoothie mixer sitt kök. Den här saken kommer inte bara att stå sig snygg i köket, utan ge brorsan bästa möjligheten för en nyttig start på dagen. Nu blir det enkelt för honom att mixa ihop sin egen hälsokicker det första han gör på morgonen.

Vi har dessvärre lite för bra på att äta mat som innehåller lite näring. Dom flesta går även i fällan att under dagen ta en och annat fikabröd för mycket. Kroppen väntar därför alltid på näring och den här smoothien kommer därför göra kroppen glad och tacksam, även så kommer din bror att bli.

SMOOTHIES från Bär

 • Jordgubbar (Full av fibrer)
 • Mangos (Bra för immunförsvaret)
 • Hallons (Antiinflammatorisk bomb)
 • Blåbär (Bra för ögonen

SMOOTHIES från Grönsaker

 • Avokado (Bra för matsmältningen)
 • Spenat(Bra för musklerna)
 • Broccoli (Skyddande för huden)
 • Morötter(Anticancerogena)

Som du ser så är en smoothie full av mixade fördelar för hälsan. Detta gör den till en perfekt present till din bror.

Integritetspolicy