Viktminskning med Tabletter – Ska jag prova?

Många människor söker sig hjälp när det gäller att gå ner snabbt i vikt. En utav de många metoder som många människor väljer för att gå ner i vikt är viktminskning med tabletter. Forskarstudier av olika viktminsknings tabletter har visat att det finns vissa preparat som ger bättre resultat än andra för att gå ner i vikt snabbt.

  • Är viktminskningstabletter från doktorn farlig?
  • Bör jag prova ett tillskott?
  • Hur får man dom att fungera på bästa sätt?

Viktminsknings tabletter är till för de personer som har testat många viktminskningsprogram utan att lyckats, och för de som inte kan hålla en strikt diet och träna regelbundet.

1. Varför viktminskning med tabletter?

Viktminsknings tabletter kan hjälpa dig att bli av med fett utan att du ska behöva svälta. Viktminsknings tabletter är till för dig som har ett högt intag av fett eller kalorier i din diet och inte kan motstå dålig mat, så som hamburgare eller pizza.

Läkemedels tabletter mot övervikt och fetma som du får på recept utav din läkare är faktiskt heller inte helt ofarliga eller utan biverkningar. Vilka typer av biverkningar de kan ge varierar mycket och de som används i Sverige är till skillnad från andra länder betydligt säkrare (men heller inte överdrivet effektiva).

2. Läkemedel i form av Viktminskningstabletter

Det finns viktminsknings tabletter godkända som läkemedel att få på recept. Beroende på hur stor övervikten är och vilka andra sjukdomar som förekommer beror på vilket du får utskrivet. De är väldigt dyra de receptbelagda, så det kan vara billigare och ändå lika effektiva preparat som du kan köpa t.ex. vis nätet.

I detta fall du anser att du behöver receptbelagda tabletter, så gör din läkare en hälsokontroll och följer upp att läkemedlet är säkert för dig.

3. Kan jag prova viktminskning med tabletter?

Visst är det sant att vissa viktminsknings tabletter kan hjälpa dig att förlora några kilon. Men när det kommer till din hälsa, prova inget utan att göra en del efterforskningar om märket!

7 Artiklar för den Seriösa Bantaren

1.  Hur gör man för att banta snabbt?

2. Läs om bantningsmedel

3. Banta med pulver

4. Vilka bantningspreparat fungerar

5. Hur fungerar bantningspiller?

6. Vad är viktminskningspiller för något?

7. Läs mer om viktminskning och bantning m.m.

Integritetspolicy