Bantningspulver – (GUIDEN) “Hur Funkar & Vart Hittar jag dom Bästa?”

Har du bestämt dig för att gå ner i vikt på snabbast säkraste sättet möjligt? Kanske redan tills nästa sommar så att du kan glänsa på stranden igen? Och om du vill gå ner på ett säkert och smidigt sätt utan att svälta dig själv så kan bantningspulver vara den rätta vägen.

  • Ta din bantning till en säker nivå utan svält
  • Gå ner kilo efter kilo vecka efter vecka
  • Hitta dom bästa preparaten för att bli av med kilona

1. Pulverdiet: Så här gör man

Du behöver bara köpa bantningspulver och följa instruktionerna som står på förpackningen. Det bästa du kan göra är att faktisk köpa lite olika smaker, eftersom du snabbt kommer att tröttna på smaken, även om du väljer din absoluta favorit smak.

Det finns många olika märken att välja på inom bantningspulver. Så välj den som du tycker smakar godast och som du upplever mest prisvärd. Det är väldigt liten skillnad mellan de olika bantningspulvren.

Det finns faktiskt olika sätt att använda bantningspulvren på. Men det vanligaste är att man byter ut ett eller flera mål mat mot bantningspulvret. Men vill man ha en riktigt snabb viktnedgång så kan man byta ut alla sina mål mat mot bantningspulvret.

Men då ska du veta att du garanterat kommer att drabbas av huvudvärk de första dagarna och detta på grund utav de låga kaloriinnehållet.

Som sagt var finns det många bantningspulver på marknaden och här följer en lista på de vanligaste sorterna och lite info om dem.

Det går inte att säga vilket märke som är bäst, utan man måste prova sig fram och kom ihåg att smaken är väldigt viktig. För gillar du inte smaken så kommer du inte orka genomföra din bantningspulver diet.

2. Varför bantningspulver?

Bantningspulver kan fungera bra för den som vill ha en liten kickstart på sin bantning och som har svårt att hitta sin disciplin med att äta rätt. En liten fara med bantningspulver kan dock vara att man lätt kan falla tillbaka i gamla vanor efter kuren är avslutad.

Vilket i sin tur leder till att man går upp i vikt igen. Man måste därför ha i åtanke att efter pulverkuren är över så måste man ta tag i och ändra sina kost vanor, för att därför kunna behålla den vikt som man lyckats gå ner.

Det är faktiskt inte så svårt att gå ner i vikt, det är att behålla viktminskningen som är det svåra.

3. Hur fungerar bantningspulver?

De flesta bantningspulvren utav proteiner och oftast sojaproteiner. Proteinet i sig skapar en mättnadskänsla och äter man nästan bara proteiner och väldigt lite kolhydrater och fett så sker en snabb viktminskning. Detta eftersom att kolhydraterna tagit slut och då sätter kroppen genast igång med att bränna fett.

Och det är ju det överflödiga fettet som de flesta vill bli av med när det vill minska i vikt. Men precis som alla övriga dieter och bantningar så bör man inte hålla på med denna metod för länge. 10 dagar brukar vara lagom, men absolut inte längre.

Bantningspulver i sig är även dessa ganska dyra, så det gäller att välja noga och tänka sig för innan man bestämmer sig för en speciell sort.

Många bodybuildare använder bantningspulver/proteinpulver under sin uppbyggnadsperiod, då de vill öka i muskel massa och bränna bort allt överflödigt fett till tävlingen. Det som är viktigt under en bantningspulver period är att se till att man får i sig extra mineraler och vitaminer under denna period, eftersom att kroppen extra hjälpmedel då. Ett annat alternativ som man kan göra under en bantningspulver period, är att komplettera med grädde. ‘

Du kommer då inte att få lika snabb viktminskning, men kommer inte heller att drabbas av den enorma hungerkänsla som annars lätt följer snabb bantning.

Om du påbörjar du en bantningskur med proteinpulver och grädde, så rekommenderas det att man sedan trappar upp sitt kolhydrat intag steg för steg, för att hitta kroppens balans efter att man uppnått sin snabba viktminskning.

4. Viktigt att veta om Bantnings Pulver

#1 Varaktighet: Brukar normalt vara i 10 dagar, men det står på förpackningen vad som gäller.

#2 Fördelarna: Mycket enkelt, man behöver bara köpa en förpackning bantningspulver och sedan blanda detta med vatten.

#3 Nackdelarna: Det är dyrt. kan vara lite svårt att följa och det finns stor risk för jojobantning. Många produkter innehåller ofta väldigt lite fibrer, vilket kan leda till att man får problem med magen.

6 Måste Artiklar om du tar din bantning seriöst

1.Hur gör man för att banta snabbt och effektivt?

2.Så enkelt fungerar bantningsmedel

3.Vad är ett effektivt viktminskningspiller

4.Hur fungerar bantningspiller och vilken är bäst?

5.Vad är viktminsknings tabletter för något?

6.Över 17 Artiklar om viktminskning och bantning m.m. LÄS NU

Integritetspolicy