Whey 80 – Öka Vikt & Muskler Med Proteinpulver

Här har du produkten som hjälper dig bygga muskler snabbare och effektivare. Whey 80 är 100% ultrafiltrerat vassleprotein utav bra kvalité. Whey-80 är ett kosttillskott för dig som vill bygga muskler och bränna fett på en och samma gång. Det har en god smak och en bra löslighet.

  • En favorit bland muskelbyggare
  • Gynnar muskel och återhämtning
  • Perfekt att ta direkt efter träning för bäst resultat

Whey 80 påskyndar kroppens muskeluppbyggnad och återhämtning, vilket gör det till det ultimata tillskottet för dig som tränar och idrottar mycket.

Det är många som vill öka i vikt, läs om olika viktökningssätt.

Viktigt med protein

Protein är uppbyggt utav aminosyror, som ansvarar för  att bygga upp kroppens muskler och stödja musklernas återhämtning. För att hindra muskelnedbrytning så bör man få i sig ett högvärdigt protein ungefär var 3:e timma. Protein finns t.ex. animaliska livsmedel, soja och i särskilt proteinpulver.

Får man inte i sig tillräckligt med energi och protein så hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd, som sedan leder till en minskad muskelmassa. Det här beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att kunna få energi, på samma gång som kroppen lättare lägger på sig fett.

Den viktigaste tiden att tillföra protein, är då aminosyrenivåerna i kroppen är låga, som inträffar på morgonen, efter träning och vid mellanmålstid. På morgonen och efter träning så visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Whey-80 är ett väldigt snabbt proteintillskott utav hög kvalitet. Och med hjälp utav den senaste tillverkningstekniken så har man tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, som är rikt på muskeluppbyggande aminosyror. Ett annat hög kvalitativt proteinpulver för viktökning är Whey 100.

Det kan vara bra att veta sitt BMI för att veta hur mycket man egentligen ska väga, läs mer om BMI.

Intag av Whey 80

Man rekommenderar vanligtvis att man tar 1,5 skopa direkt efter ditt träningspass. Men passar även att ta in 3-5 timmar efteråt, under träningsdagarna. Whey 80 går att blanda både med vatten och tillsammans mjölk. Mjölk brukar vara de flestas favorit. För att maximera effekten utav Whey 80 så skall proteinet tas 3 ggr/dag.

Integritetspolicy