Whey 100

Whey 100

Whey 100 innehåller 100% isolerat vassleprotein utav bra kvalitet. Whey-100 sägs vara ett utav marknadens bästa proteintillskott och dessutom har den god smak och bra löslighet.

Dess innehåll

Produkten består utav 100% Cross flow mikro, ultrafiltrerat vassleprotein, isolat, med låg laktos och fetthalt. Whey 100 är ett väldigt bra kvalitetsprotein för idrottare som vill ha en riktigt bra produkt. Whey 100 ska användas vid sidan av en bra och hälsosam kost för ett maximalt muskeluppbyggande och fettförbränning.

8 tips på hur du kan öka i vikt.

Proteinets betydelse

Protein är uppbyggt på aminosyror som har sitt ansvar att bygga upp musklerna och stödja muskel återhämtningen. För att förhindra muskelnedbrytning så skall man få i sig ett högvärdigt protein ungefär var 3:e timma. Protein finns i t.ex. soja och i proteinpulver.

Får man inte i sig tillräckligt med energi och protein så hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd, som leder till en minskad muskelmassa. Detta sker för att kroppens svältmekanismer förbränner muskler för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.

Den viktigaste tidpunkten att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen låga, som är: på morgonen, efter träning och runt mellanmål. På morgonen och efter träning, så visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor, detta för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytningen.

Whey 100 – protein av hög kvalité

Whey 100 är ett protein utav väldigt bra kvalitet. Det består till 100 % av vassleproteinisolat som tas upp av kroppen väldigt snabbt. Det höga biologiska värdet, gör att kroppen lätt kan tillgodogöra sig proteinet. Whey 100 finns i flera olika goda smaker och den är lätt att blanda ut, för den varken skummar sig eller klumpar sig.

Dosering av Whey 100


Mellan 0,75-1dl blandas med 2-3 dl vatten eller mjölk. Drick 1-3 drinkar/dag och då främst i anslutning till träning.

Det finns även Whey 80 att välja mellan.

Bästa Priserna för Whey 100 på Nätet

Integritetspolicy