Den Snabba Guiden Till Magnetarmband

Magneterna i ett magnetarmband skapar ett magnetfält som återupprättar energin och kroppens rätta svängningar. De stimulerar jontransporten genom att växelvis antingen skjuta det ifrån sig eller dra det till sig de elektriskt laddade partiklarna i kroppen.

Det här har i sin tur en positiv verkan på syretillförsel och blodcirkulationen i kroppen. Magnetfälten kan stimulera och ge kroppen ny energi och motverka spänningar, stelhet och smärtor.

Magnetarmband ökar din livskvalitet

Det kan vara en bra investering att unna sig ett magnetarmband. Det kan nämligen komma att öka din livskvalitet avsevärt. Ett magnetarmband anses även vara bra för din hälsa och kan minska din smärta. Magnetarmband har visat sig vara väldigt effektiv eftersom att blodcirkulationen stimuleras och detta kan ge en hel del positiva effekter för kroppen.

Positiva vetenskapliga resultat med magnetarmband

I en brittisk undersökning vid Peninsula Medical School där 194 personer deltog, noterades en betydande minskning av fysiska och psykiska besvär ibland de som provat armbanden. Forskarna misstänker därför att dessa skulle kunna minska stress och värk, men understryker att många frågor är obesvarade och att man ännu inte kan säga något om resultaten är placeboeffekter.

Populärt redan under egyptiernas tid

Vi lever i dagen samhälle i en stressad miljö med ett högt tempo och många av oss lider utav både värk och smärta. Att ett magnetarmband sedan många år har blivit en succé är därför inte så svårt att förstå.

Redan under de gamla egyptiernas tid kände man till magneternas kraft. Hade man en sjukdom eller skada troddes läkeprocessen påskyndas och kroppen skulle teoretiskt sett själv kunna ta hand om läkningen. Nuförtiden så är det många stora idrottsmän som regelbundet använder magnetarmband, som t.ex.  golfaren Peter Hanson.

Fördelarna med magnet armband

Magnetarmband har under senare tid blivit väldigt populära runt om i världen. men i Sverige är de fortfarande inte riktigt lika kända som i resten av världen. Men även i Sverige är intresset för magnetarmband ganska stort. Men vad är det då som gör att så många är intresserade av att köpa just magnetarmband. Här nedan kommer en lista på olika fördelar som magnetarmband har:

  • Det sägs minska inflammationer
  • Sägs motverka svullnader
  • Påstås även motverka stelhet i hela kroppen, men framför allt i leder och muskler och i nacken
  • Sägs minska vissa kroniska och smärtsamma sjukdomar
  • Sägs förbättra balansen
  • Ska även öka energinivån i kroppen och göra den som bär de mer energiska och välmående rent allmänt
  • En del påstår att de även motverkar kronisk eller ofta återkommande huvudvärk, till och med migrän
Integritetspolicy