SVARET: Bli Smal i Ansiktet – “Tjocka Kinder, Slitet Ansikte”

Har du tröttnat på att vara överviktig i ansiktet? Nu har du bestämt dig för att bli smal i ansiktet en gång för alla. Ja då är denna en artikel ett måste för dig. Att lyckas med fettförbränning och bli av med sina tjocka kinder är inte alltid den lättaste resan, om man nu inte vet vilka som är dom rätta verktygen.

 • Känner du att du har ett slitet ansikte?
 • Vill du bli av med ansiktsfett och bli smal & fin i ansiktet?
 • Har du misslyckats med fettförbränning i ansiktet?

Ja då är denna en artikel ett måste för dig, där vi går på djupet för att du ska kunna få ett finare, lenare och smalare ansikte.

Så låt oss nu börja resan mot ett ansikte utan tjocka kinder…

1. Jag ser sliten ut i ansiktet – “Vart ska jag börja?”

Ser du sliten ut i ansiktet så skulle den stora boven kunna vara alkoholenl men även stress och sömnproblem är vanliga orsaker, och du själv har ju svaret på om det är alkoholen eller inte. Att dricka alkohol sliter mer på kroppen än man tror och hjälper även till att svullna på ansiktet. Alkohol skapar ett beroende och är ett socialt verktyg i dagens samhälle så många kan ha svårt att låta bli just detta. Alkoholen vet vi får oss att åldras mycket snabbare, så det bästa är att börja där.

Därför kan det vara bra att tala med sin doktor om man har allvarligare problem med alkohol, annars så är det att rekommendera att byta ut drinkarna, spriten eller ölen mot något annat om man vill maximera sina chanser till ett finare och smalare ansikte.

Du dricker inte?

Är det så att du inte dricker alkohol och då kan utesluta den orsaken så kan det vara så att det är stressen som gör att du ser sliten ut i ansiktet. Detta kan då även hänga ihop att man har sömnproblem och detta är även en stor bov att man ser trött och sliten ut i ansiktet.

 • Byt ut alkoholen mot något annat
 • Bestäm att dricka endast en gång per månad
 • Alkohol kan få ditt ansikte att svälla upp

2. Få Kindbenen att framhävas

Vill du få dina kindben att framhävas? Bli av med feta kinder? Ja då är det ett par saker som du bör ta tag i för att så snabbt som möjligt lyckas med det du vill uppnå. Det här kan inkludera både träning, kost och din mentala hälsa.

Läs hela artikeln för att få hela kjedjan klar för dig, många steg att kombinera för att maximera chansen att lyckas.

3. Bantningspiller mot ett Tjockt Ansikte

Det här med bantningspiller för att bli av med ansiktsfett är väldigt populärt. Antalet bantningspiller består av en stor mängd olika preparat och folk berättar om blandade resultat. Det viktiga med att välja ett bantningspiller är att se till att verkligen köpa ett som är effektivt och starkt nog att få fart på din fettförbränning. Detta gör inga underverk utan för att lyckas med att framhäva sina kindben och bli smalare i ansiktet så gäller det att man jobbar på hela kjedjan, vilket innebär kost och motion också.

 • Se till hitta ett bantningspiller som ökar fettförbränningen
 • Kostar pengar men kan ge en kickstart
 • Bantningspiller ger också en bra psykologisk verkan

4. Sov tillräckligt och bli smalare i ansikte

Se till att kroppen din får tillräckligt med sömn, och då talar vi upp emot 7-9 timmars sömn. Det är vad ditt hormonsystem behöver för att fungera optimalt. Det är också klarlagt att om du sover dåligt så ökar riskern för diabetes, vilket inte på något sätt inte är bra för din hälsa eller formen på ditt ansikte. Så om du verkligen vill bli fin och smal i ansiktet, se till att få din skönhetssömn.

 • Kortare perioder av sömnproblem är ingen fara
 • Se till att sova minst 7-9 timmar per natt
 • Nattarbete är inte det bästa för ett slimmat ansikte

5. Träna regelbundet – Få bort Ansiktsfett

Tränar du regelbundet? Om inte så är det en mycket viktig aspekt för att få igång kroppen och dess cirkulation. Detta ska inte underskattas och är av mycket stor vikt för att bli smal i ansiktet. Du behöver inte gå till gymmet, utan se istället till att välja en träningsform som du trivs med. Det kan var dans, löpning, aerobics eller vad som än får din puls att gå upp.

 • Träna flera gånger i veckan
 • Träna minst 30-40 minuter per pass
 • Välj ett träningsform du tycker är kul

6. Hur ser din meny ut?

Det finns en hel del mat som skapar uppblåsthet och kan få ditt ansikte att se plufsigt ut. Så här kan det vara bra om du sätter dig ner, tar fram papper och penna och gör en lista på vad du äter. Sedan kan du jämföra med maten nedan och se om det är något av detta du äter, då kanske du ska ta dig en funderare på om du kan ta bort det helt från diet.

Att äta onyttigt och fet mat kommer att få din vikt att gå uppåt, och förutom att det sätter sig på bland annat rumpa och mage så kommer du även att bli tjockare i ansikte, så detta är mycket viktigt att kolla över.

 • Livsmedel med salt (Chips, frusen pizza)
 • Kål
 • Bönor
 • Broccoli
 • Lök
 • Blomkål

7. Ringa Doktorn? “Jag är tjock i ansiktet”

Har det varit så att du gått upp i vikt i ansiktet på väldigt kort tid? Då kanske du ska tala med din doktorn och kolla över medicinen om du nått en sådan. Det är inte helt ovanligt att vissa mediciner får dig att pluffsa på dig i ansiktet och på fler ställen i kroppen. Men det kan även vara andra underliggande orsaker och sjukdomar som ligger bakom, därför ska du inte vänta utan prata med din doktor om du misstänker det.

Om du exempelvis äter oxycodone, ett kraftigt smärtstillande medel så kan du som bieffekt få ett mer svullet ansikte.

 • Mediciner
 • Underliggande orsaker
 • Ring doktorn om du tar mediciner

8. Vart är din vattenkran? “Svullet ansikte”

Att hålla sig hydrerad och dricka mer vatten hjälper till att minska svullnader i ansiktet genom att då minska vätskeansamlingen. Om du nu inte dricker tillräckligt med vatten kan det hända att kroppen håller kvar det på olika ställen i ansiktet, inklusive då ditt ansikte. Detta resulterar då i ett pluffsigt och tjockare ansikte.

 • Försök dricka uppemot 2 liter vatten om dagen
 • Drick ännu mer om du har en svettig dag
 • Tillsätt smak i vattnet om du inte gillar dricka rent vatten

9. Sista utvägen för att få bort Feta Kinder

Har du provat allt men inte lyckas få bort dina feta uppblåsta kinder så finns det en utväg kvar och det är en ansiktsoperation mot feta kinder. Det finns risker med detta och det är inget som blir bättre med din ålder. Här är det saker som också kan gå fel så här är det av största vikt att verkligen funderar igenom.

Att operera bort fett från ansiktet bör göra från någon med väldigt stor erfarenhet och att bara leta någon billig som man letar efter den billigaste matvara skall uteslutas helt. Det finns många kliniker som gör denna typ av operation för att bli av med ansiktsfett, men kolla upp den noga och gör absolut inget förhastat förrän du talat med din läkare.

2 Vanliga frågor om att bli smal i ansiktet

Hur framhäver jag konturer i ansiktet

För att få ditt ansiktes konturer att framhävas så är det bästa att göra alla steg, äta nyttigt, börja träna

Tjockt ansikte trots smal kropp

Har du ett tjockt ansikte trots att du är smal i övriga kroppen? Ja det hör inte direkt till vanligheterna men kan mycket väl bero på underliggande orsaker så som sjukdomar eller att du medicinerar. Här skulle det kunna vara bra att börja med att boka en tid för ett samtal med din doktor.

Integritetspolicy