9 Bästa Kosttillskotten Och Vitaminerna För Att Bli Av Med Ölmagen

Visste du att det finns många kosttillskott och vitaminer som kan hjälpa dig att bli av med ölmagen? Överskottsfett som finns i denna del av kroppen kan leda till flera hälsoproblem inklusive hjärt-kärlsjukdom, diabetes och hypertoni. För att förhindra dessa allvarliga problem rekommenderar vi de bästa kosttillskotten och vitaminerna som kan hjälpa dig direkt.

Om du vill bli av med ölmagen måste du följa bästa praxis och vidta de bästa åtgärderna. Experter rekommenderar att du använder förändringar i kosten och motion. När det gäller förändringar i kosten har många vetenskapliga studier visat att specifika vitaminer och kosttillskott fungerar för de flesta som har problem med stora fettavlagringar i magområdet. De flesta av dem innehåller några få ingredienser, men en av dessa ingredienser dominerar. Guiden som vi har här analyserar de bästa produkterna av den här typen.

 • Ta reda på hur de bästa kosttillskotten och vitaminerna fungerar
 • Lär dig hur du snabbt blir av med ölmagen
 • Upptäck alla potentiella hälsofördelar som dessa produkter medför

Låt oss vara tydliga – ölmagen är envis. Det är därför du måste vara disciplinerad och konsekvent. Genom att använda dessa vitaminer och kosttillskott bör du kunna nå ditt mål efter en viss period.

1. Chili – långvariga termogena effekter

Chili tillagning

Typ: Extraherar
Så fungerar det: Termogenes
Pris: Lågt
Smak: Kryddstark
Effektivitet: Mellan

Det finns några produkter på marknaden som innehåller stora mängder chili. Dessa produkter är designade för att bränna fett, särskilt i magområdet. Det viktigaste med chilitillskott är att de innehåller mycket capsaicin. Detta är en förening som påskyndar din metabolism. Med andra ord gör det att kroppen förbränner kalorier snabbare. Eftersom detta är en termogen mat, kommer kroppen att förbränna magfettet i flera timmar efter att du har konsumerat tillskottet.

 • Chilitillskott har en utmärkt framgångsfrekvens
 • Capsaicin är den viktigaste föreningen som finns i den
 • Detta är ett termogent livsmeden som ger långsiktiga resultat

2. Koffein – bränna kalorier snabbt

Stor kaffekopp

Typ: Extrahera
Så fungerar det: Påskyndar ämnesomsättningen
Pris: Lågt
Smak: Neutral
Effektivitet: Mellan

Koffein, den viktigaste ingrediensen som finns i kaffe, stimulerar nervsystemet. Detta är en av anledningarna till att så många människor gillar att dricka kaffe. Men om du vill känna de bästa effekterna av fettförlust från magen bör du leta efter koffeintillskott.

Det finns några sätt på vilka dessa tillskott kan hjälpa dig. Först av allt, koffein ökar din ämnesomsättning, åtminstone under en kort period. Därefter stöder det också nedbrytningen av fett. Slutligen hjälper det människor att känna sig mätta ett tag.

 • Leta efter koffeintillskott eftersom de fungerar bättre än kaffe
 • Detta är ett annat termogent livsmedel
 • Koffein stöder nedbrytningen av fett

3. D-vitamin – ett viktigt vitamin för god hälsa i allmänhet

Vitamin D piller

Typ: Vitamin
Så fungerar det: Förebyggande av fettlagring
Pris: Lågt
Smak: Neutral
Effektivitet: Hög

Även om du inte har ölmage bör du ta hand om vitaminintag. D-vitamin är ett av vitaminerna som kan hjälpa människor att bli av med magfett. Detta fettlösliga vitamin är en del av många processer som sker i våra kroppar. Utan det kan du förvänta dig att hälsoproblem kan uppstå. När det gäller att bli av med magfett kan du förvänta dig att förebygga onödigt lagring av fett i buken. D-vitamin kan också hjälpa dig att gå ner i vikt på lång sikt.

 • Att ta lämpliga mängder vitaminer är avgörande för din hälsa
 • D-vitamin är ett vattenlösligt vitamin
 • Detta vitamin förhindrar fettuppbyggnad och främjar viktminskning

4. Ta lite C-vitamin

Vitamin C Apelsin Piller

Typ: Vitamin
Så fungerar det: Optimerar användningen av fett
Pris: Lågt
Smak: Gott
Effektivitet: Hög

Ett av de mest populära vitaminerna är också ett av de bästa vitaminerna för de som vill bli av med ölmagen. Vi vet alla hur bra C-vitamin är för vår immunitet, men det visar sig att det är bra för dem som kämpar med extra fett på magen. Först och främst bidrar C-vitamin till syntesen av L-karnitin i kroppen och denna naturliga kemikalie är avgörande för korrekt transport och användning av fett. Dessutom tar C-vitamin bort de negativa effekterna av stress och hjälper kroppen att bränna magfettet mer effektivt.

 • C-vitamin är ett av de bästa vitaminerna för att gå ner i vikt
 • Det är avgörande för immunsystemet
 • Det fungerar på två specifika sätt för att hjälpa dig bekämpa överdrivet fett

5. Vassleprotein – det är inte bara ett muskelbyggande tillskott

Protein på tallrik

Typ: Protein
Så fungerar det: Termogenes
Pris: Medium
Smak: Smaksatt
Effektivitet: Hög

De flesta har hört talas om vassleprotein och de känner till det som ett bra alternativ för de som vill bygga muskelmassa. Det visar sig dock att detta också är ett av tillskotten som kan hjälpa dig i din kamp mot ölmagen.

Till att börja med snabbar detta tillskott på ämnesomsättningen och gör att du förbränner fler kalorier snabbare. Därefter gör vassleprotein att du känner dig mätt längre. Slutligen kan du bygga muskler lätt och en större muskelmassa innebär bättre kaloriförbränning.

 • Vassleprotein är ett populärt tillskott bland kroppsbyggare
 • Detta tillskott kan också hjälpa dig att optimera din ämnesomsättning
 • Vassleprotein hjälper människor att känna sig mätta längre

6. Extrakt av grönt te för en platt mage

Grön man dricker te

Typ: Extraherar
Så fungerar det: Termogenes
Pris: Mellan
Smak: Bitter
Effektivitet: Mellan

Grönt te innehåller mycket EGCG-antioxidanter och koffein. Detta innebär att detta är ett bra alternativ för människor som vill bränna fett inklusive ölmage. Extrakt av grönt te ökar fett- och kaloriförbränningen, särskilt när du är aktiv. Människor måste vanligtvis ta mellan 500 och 1000 milligram av detta extrakt mellan måltiderna. Om du börjar träna och ta hand om kaloriintag bör du få de bästa resultaten.

 • Extrakt av grönt te innehåller ingredienser som är bra för eliminering av magfett
 • Ta upp till 1000 mg (konsultera din läkare) om dagen
 • För bästa resultat, börja träna och kontrollera kaloriintaget

7. Omega-3-fettsyror – fettsyror mot fettansamling

Tallrik med omega 3 kapslar

Typ: Syra
Så fungerar det: Termogenes/förbättrar humöret
Pris: Mellan till högt
Smak: Neutral
Effektivitet: Hög

Många studier har bekräftat att omega-3-fettsyror i form av kosttillskott kan hjälpa män och kvinnor att gå ner i vikt. Dessa fettsyror stimulerar fettförbränningen på cellnivå. Dessutom kan dessa syror hjälpa dig att förbättra humöret. Som du förmodligen vet leder dåligt humör ofta till onödigt kaloriintag (känslomässig överätning). Ta omega-3 fettsyrabaserade kosttillskott i några veckor och kontrollera resultaten.

 • Omega-3-fettsyror är bra fettförbrännare
 • De kan också förbättra ditt humör
 • Du måste ta dessa tillskott i ett par veckor

8. CLA – en kraftfull fettsyra    

CLA fettsyra

Typ: Syra
Så fungerar det: Termogenes/bygger muskelmassa
Pris: Mellan till högt
Smak: Bitter
Effektivitet: Hög

CLA är en förkortning för konjugerad linolsyra. Så det finns några typer av fettsyror som stöder fettförbränning runt magområdet. CLA innehåller en mängd olika linolsyraisomerer som förekommer naturligt i kött och mejeriprodukter. Dess grundläggande mål är att bränna fett. Men detta tillägg hjälper också indirekt till med fettförbränning runt magområdet – det hjälper dig att bygga och upprätthålla muskelmassa. CLA stöder blodglukos för att komma in i celler och omvandla sig själv till energi. Utan denna syra kommer glukos att bli fett.

 • Konjugerad linolsyra är en fettsyra
 • Det stödjer omvandlingen av glukos till energi istället för fett
 • CLA ger några andra hälsofördelar

9. Kalcium – ett tillskott som du behöver för att förbränna magfett och mer

Mjölk kalcium

Typ: Mineral
Så fungerar det: Termogenes
Pris: Lågt
Smak: Bitter
Effektivitet: Mellan till hög

För att få kalcium att fungera för att bränna fett måste du också ta en tillräcklig mängd D-vitamin. Några vetenskapliga studier har bekräftat att intag av denna kombination av kosttillskott kan hjälpa dig att öka minskningen av fett. Kroppen lagrar detta mineral i fettceller. Detta betyder att ju mer av detta mineral dessa celler har, desto mer fett kommer att förbrännas. Vi bör också nämna att kalcium stöder fettförbränning genom att binda med fett i matsmältningssystemet. På detta sätt absorberas inte fett i blodomloppet.

 • Kalcium måste tas med D-vitamin för att få bäst fettförbränningseffekter
 • Detta är ett av de tillskott som lagras i fettceller
 • Det är också bra för benen och andra kroppsdelar
Integritetspolicy