Banta med soppa

Banta med soppa


Ja att banta med hjälp utav soppa är det många sjukhus som rekommenderar. Det sägs att du ska gå ner i vikt mellan 4 – 7 kg/vecka med hjälp av att banta med soppa. Du får äta så mycket du soppa du orkar och ändå kommer du att minska i vikt. Om du följer denna diet noggrant, så rensar du dina matsmältningsorgan och dig själv friskare på köpet.

När du bantar med soppa så ska du äta av soppan så ofta och så mycket du vill, ett minimum är 3 ggr/dag och du får äta så mycket som möjligt varje gång. Det sägs att ju mera du äter, desto mer minskar du i vikt. Det som är extra viktigt när du bantar med soppa är att du måste
komma ihåg att dricka mycket vatten!

Soppa hjälper dig gå ner i vikt enligt forskning

Det finns en annan slags soppmetod att banta med, där en soppa före huvudmålet ska ätas. Detta sägs hjälpa dig att gå ner i vikt genom ett mindre intag av kalorier. Denna metod har det gjorts studier och detta resulterade till att deltagarna åt 20% mindre kalorier under hela lunchen.

Studien pågick i 5 veckor och serverades både män och kvinnor med en normal vikt. Där inleddes lunchen med en grönsakssoppa som hade få kalorier och 15 min. efter att soppan serverats fick de en normal lunch. Så att börja sin måltid med soppa kan vara bra t.ex. när man äter på en restauranger. Men det man ska komma ihåg är att man inte direkt efter soppan börjar äta resten av måltiden.

 

Banta med GI-metoden

Banta med pulver

Allt du behöver veta om bantning

Banta med Nutrilett

Hur snabb bantar man

Läs mer om viktminskning och bantning m.m.

 

Integritetspolicy