Banta med Soppa: “Är det verkligen vägen att bli smal snabbt”

Ja att banta med hjälp utav soppa är det många sjukhus som rekommenderar. Det sägs att du ska gå ner i vikt mellan 4 – 7 kg/vecka med hjälp av att banta med soppa. Du får äta så mycket du soppa du orkar och ändå kommer du att minska i vikt. Om du följer denna diet noggrant, så rensar du dina matsmältningsorgan och får dig själv friskare på köpet.

  • Många sjukhus rekommenderar banta med soppa
  • Du kan nästa hur mycket du vill
  • Kom ihåg att dricka mycket vatten

När du bantar med soppa så ska du äta av soppan så ofta och så mycket du vill, ett minimum är 3 ggr/dag och du får äta så mycket som möjligt varje gång. Det sägs att ju mera du äter, desto mer minskar du i vikt och det är perfekt för dig som vill få smala ben.

Det som är extra viktigt när du bantar med soppa är att du måste komma ihåg att dricka mycket vatten! Den här metoden är verkligen super om du har problem med celluliter på rumpan och vill bli av med dom.

Soppa hjälper dig gå ner i vikt enligt forskning

Det finns en annan slags soppmetod att banta med, där en soppa före huvudmålet ska ätas. Detta sägs hjälpa dig att gå ner i vikt genom ett mindre intag av kalorier. Denna metod har det gjorts studier och detta resulterade till att deltagarna åt 20% mindre kalorier under hela lunchen och detta är ju perfekt om du vill uppnå smala armar.

Studien pågick i 5 veckor och serverades både män och kvinnor med en normal vikt. Där inleddes lunchen med en grönsakssoppa som hade få kalorier och 15 min. efter att soppan serverats fick de en normal lunch. Så att börja sin måltid med soppa kan vara bra t.ex. när man äter på en restauranger. Men det man ska komma ihåg är att man inte direkt efter soppan börjar äta resten av måltiden.

Att banta med soppa är en av vägarna om du vill bli smal snabbt.

Integritetspolicy