Banta Snabbt: Totala GUIDEN (Populär Artikel) – 6 Steg för att Lyckas

Att gå ner i vikt snabbt är nog något som de flesta av oss vill göra när vi strävar efter att gå ner i vikt. Men vad som krävs för att göra det är det inte så många som är medveten om. Ska du banta snabbt så är det bäst att du förbereder dig, för den är en ganska tuff resa om du inte vet vad du gör.

  • Stegen du ska klara för att rasa i vikt
  • Genvägarna som funkar och inte
  • Gå ner i vikt utan att offra hälsan

Är du redo? Ja då tar vi dig fram på vägen att banta snabbt.

För att kunna gå ner i vikt snabbt alltså banta snabbt, krävs det att du är motiverad, att du äter rätt, tränar rätt och använder ett rätt bantningspreparat. Om du känner att dessa krav inte kommer att kunna uppfyllas så kommer du tyvärr inte heller att kunna att tappa dina kilon snabbt.

Men känner du dig motiverad av dessa krav och blir medveten om vilka uppoffringar som krävs av dig för att gå ner i vikt snabbt så kommer du att kunna se resultat redan i morgon.

1. Se till att kicka igång motivationen

Med rätt motivation kommer allt att gå lekande lätt. Du kommer lätt kunna välja och följa den diet som är bäst för dig och det kommer att vara enkelt för dig att gå upp 30 min. tidigare på morgon för att ta en promenad. Du kommer heller inte att ha några problem att välja och dagligen äta de nödvändiga bantningspreparaten du behöver för att snabba på bantningen.

LÄS MER – Lista på bantningspiller (Dom Populäraste ) GUIDE

LÄS MER – 26 Artiklar om Bantning som vi REKOMMENDERAR

LÄS MER – Så blir du Smal Snabbt (8 Kraftfulla Strategier)

Att ens motivation kan gå ner i vissa perioder är så klart normalt för alla människor, så bekymra dig inte för det om det skulle inträffa. Men försök att sikta framåt mot dina mål så ska du ska se att det går över! Tänk på framtiden och vad din nya vikt kommer att betyda för din hälsa och kropp.

2. Hur gör man när man vill banta snabbt?

Är vi riktigt ärliga mot oss själva så finns det faktiskt vanligtvis bara 2 stycken anledningar till varför vi går upp i vikt. För det 1:a så äter vi för mycket, på helt fel tider, vi äter fel mat och på fel sätt. För det 2:a så motionerar vi människor alldeles för lite. För hur mycket kan du egentligen säga att du verkligen rör på dig?

LÄS MER – Lista på 41 Dieter (Både bra & dåliga)

LÄS MER – Hur man blir smal snabbt (För den som vill nå resultat)

LÄS MER – Hur man blir av med fett på ryggen

För alla människor som har problem med övervikt är det viktigt att se till att man väljer en av alla bra dieter och äter 3 mål om dagen: frukost, lunch och middag. Men då är det viktigt att hamburgarna byts ut mot hälsosammare mat och inte i så stora portioner.

Utöver detta så måste vi alla ha några små uppoffringarna som betyder att vi i slutändan förlorar några kilon. Så skippa läsken, godiset, kaffet och alkoholen, ta istället en frukt att njuta av!

Det här är en bra början för att bli smal snabbt. Men dessa ovannämnda uppoffringar är inte bara för att banta snabbt och gå ner i vikt. Alla dessa uppoffringar är saker som vår kropp inte alls behöver och mår bra av att vara utan.

3. Motionen är av största vikt

Nästa kravet för en snabb bantning är motion. Du måste röra på dig! Gör ditt eget träningsprogram eller följ någon, bara du rör på dig så kommer du se stora resultat. Istället för att ta hissen, spring i trapporna, cykla till jobbet istället för att ta bilen, all slags motion är bra motion!

LÄS MER – Cykla dig ner i vikt

LÄS MER – Promenera bort dina överflödiga kilon

LÄS MER – 24 Vassa Artiklar om Träning

Detta går du inte bara ner i vikt utav, du kommer även att bli piggare och orka med mer, så se till att hålla igång ordentligt under dagarna. En enkel matte är att desto mer du rör dig desto mer går du ner.

4. Viktiga knep inför snabb bantning

Att kunna banta snabbt och se smal ut har blivit som en besatthet hos många människor idag. Alla vill kunna se ut som kändisar, men förstår inte vilka personliga uppoffringar som krävs för att nå hit. Det finns inte några genvägar! För att nå dina mål så finns det några punkter som alla måste följa. Många lägger sin tro till kosttillskott för att gå ner i vikt.

LÄS MER – Dom bästa Kosttillskotten för att Bygga Muskler och Gå ner i Vikt

LÄS MER – 15 Jobbiga men bra sätt att Bränna Kalorier

LÄS MER –  Dom bästa Kosttillskotten för att bli av med Ölmagen

Knep 1#  – Räkna dina kalorier

Detta är väldigt enkelt! Du måste bara hålla koll på att du förbränna mer kalorier än vad du tar in (vad du äter). Genom att vara uppmärksam på ditt kaloriintag och att anpassa motionen till detta, så har du redan nu nått halvvägs.

Knep 2# – Träna

Nej det finns inga genvägar till beständig viktnedgång, för om du vill förbränna mer kalorier än du tar in så måste du måste röra på dig lite mer och det betyder helt enkelt att du måste börja träna. Men det kan vara så lite som 30 min. om dagen, men du MÅSTE röra på dig. Försök hitta en motionsform som du tycker om, då är du är nästan i mål. Träna är perfekt för att bli av med överblivet gäddhäng.

Knep 3# – Naturliga kosttillskott

Det finns både artificiella kosttillskott och naturliga kosttillskott. Så istället för att stoppa i sig en massa kemikalier från fabrik producerade produkter så är den naturliga vägen den rätta vägen att gå.

Försök hitta produkter som är gjorda på frukt, örter och grönsaker, så kommer du att se resultat utan att behöver oroa sig för eventuella biverkningar av bantningstabletterna du stoppar i dig.

Det finns även naturligt naturligt hungerdämpande teer som är perfekt att prova om du gillar just te.

5. Några anledningar varför du inte lyckas med att banta snabbt

Det är inte lätt att gå ner i vikt och inte heller att lyckas gå ner snabbt. Trots att många följer dieterna och träningen så ser de inga resultat. Men det finns en hel del fallgropar som man kan trilla ner i när man försöker snabb banta och även då hamna i en så kallad jojobantning. Här är de vanligaste anledningarna till varför man misslyckas med sin bantning:

ORSAK 1 – Du känner dig lurad

Eftersom att många dieter tvingar dig att avstå från olika livsmedel som t.ex. kalorier och fetter. Detta är inte speciellt praktiskt eller hälsosamt, eftersom att kroppen behöver alla typer av näringsämnen. Så sträva istället efter balans i din kost, för att på så sätt lyckas med din bantning.

ORSAK 2 – Det tar stopp

I början kan det kännas som att kilona bara rinner av din kropp, men det är ofta din radikala förändring av diet som ger resultatet. För att du efter detta ska kunna fortsätta med att gå ner i vikt så måste du förbränna mer energi än vad som du tar in. Detta kräver att du ökar din motion och börjar träna mer.

ORSAK 3 – Du går ner i vikt med därefter upp igen

De dieter som tvingar dig att avstå från vissa typ utav näringsämnen fungerar ofta kortsiktigt. Eftersom att när du återvänder till din mer normala kost, så lägger du på automatiskt på dig kilona igen.

ORSAK 4 – Försämrad ämnesomsättning

Dieter är många gånger väldigt bestämda om hur mycket du får äta och då tvingar du din kropp till lägre metabolism (ämnesomsättning) eftersom att kroppen försöker bevara den energi du har i kroppen i form av fett. När du sedan återgår till en normal kost så går du snabbare upp i vikt än vad du hade gjort om du ätit mer balanserat och motionerat mera.

ORSAK 5 – Ett misslyckande

Bara för att du råkar falla för frestelsen och råkar äta för mycket eller äta fel mat, så behöver inte det betyda att du misslyckat. Att äta hälsosam mat handlar om en helhet, inte vad du åt på en fredagskväll. En väl balanserad diet som inte tar ifrån dig på något näringsämne, hjälper dig att inte falla i några fällor när du vill gå ner i vikt snabbt och enkelt.

ORSAK 6 – Du förlorar mer pengar än kilon

Piller, shakes, gymkort och böcker kostar många gånger väldigt mycket att köpa. Så gör noga en avvägning för vad det är du behöver för att uppnå en långsiktigt viktminskning.

ORSAK 7 – Känna sig isolerad

Att snabbt gå ner i vikt kräver att du följer en diet och att du kontinuerligt motionerar. Men det betyder inte att alla människor runt omkring dig kommer följa just din diet. Om det skulle vara så att du befinner dig på en tillställning/fest som inte passar din nuvarande diet, så kan du äta lite mindre eller om du vill undvika att äta helt och istället äta efter eller innan. Det går inte att göra så mycket annat, för du kan ju inte styra vad som ska serveras eller hur?

6. Svält är inte att banta snabbt!

Nej att svälta sig själv är inte att banta snabbt. Du kommer inte bara att känna dig hungrig, trött och irriterad, att svälta sig är inte alls bra för din hälsa på något sätt. Självklart kommer du att gå ner i vikt, men bara för stunden för så fort du slutar med fastan så kommer du att gå du upp igen, allt som du förlorar under en fasta är oftast bara vatten och muskler.

Det är alltså inte fett som du förlorar utan de viktigaste beståndsdelarna i din kropp som går förlorade. När man svälter sig så brukar man ofta inte se någon skillnad i spegeln utan bara på vågen. Den enda gången som du ska fast är om du vill rena din kropp, men då måste du tänka på att inte motionera alls.

LÄS MER – 17 Bästa Livsmedel för att Öka Ämnesomsättningen

LÄS MER – 9 Bästa Livsmedel för att Öka Testosteronet 

LÄS MER – 8 Bra Livsmedel för ett Starkt och Friskt Hjärta 

Du måste då försöka spara all energi för att låta kroppen ta hand om slaggprodukterna i kroppen. Men när du sedan ska sluta med fastan och börja äta igen så måste du börja successivt annars får kroppen en chock och kommer då att ta upp mer kalorier än innan och du kommer då att lägga på dig i vikt.

Om du vill gå snabbt ner i vikt, så ska du försöka hitta ett mellanläge som inte påverkar din kropp, alltså ett mellanläge som innefattar ett hälsosamt kaloriintag som ligger under ditt normala tillsammans med träning och de rätta preparaten för att hjälpa till med din viktnedgång.

Genom att inte lura kroppen så kommer du att börja förbränna fettet som du verkligen vill ha bort, de runt din midja och dina lår, utan att du förbränner bort dina muskler eller tömmer din kropp på vatten!

Integritetspolicy