Hälsosamma Bär och Frukter – Vägen Mot en Bättre HÄLSA!

Söker du vägen efter en bättre hälsa? Då har du kommit helt rätt, både frukter och bär är full av nyttigheter som boostar din kropp. I den här artikeln så guidar vi dig vidare till dom två olika livsmedlen som din kropp faktiskt skriker efter.

  • Gör en härlig smoothie av något av alla smarriga bär
  • Använd en god frukt till ett mellanmål och bli nyttigare
  • Gör en mix av frukt och bär och gör till en nyttig måltid

Frukt – Få en snabb energi boost

Frukt och bär ger både en snabb och effektiv energi och är ett perfekt mellanmål. Många av dem är även fantastiska antioxidanter.

Det finns många härliga exotiska frukter, många sorter med en ljuv sötma och andra som har en lite friskare ton. Ibland så väljer man de man känner till, men varför inte våga prova något nytt någon gång.

WOW LISTAN – 48 Naturligt Nyttiga Frukter (Livets Hälso BOMBER)

Bär – Fullproppad med vitaminer

Blåbär och lingon är välkända ex. på det vi i dagligt tal kallar för bär. De är både nyttiga och goda och som man inte behöver odla för att kunna skörda. Det är bara att kliva ut i skogen med sin bärkorg. Bär har varit viktiga i vårt kosthåll i 1000-tals år.

Under förra seklet, innan frysarna gjorde sitt intåg, så var det många gånger ett stort familjeprojekt att samla in bär till syltning och saftning, för att ha under den mörka årstiden. Detta bl.a. för att ta till vara på de nyttiga vitaminerna som finns i bären.

LISTA – Dom 38 Nyttigaste Bären & Frukterna du kan Hitta

Integritetspolicy